![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Dawid
Model: Mondeo
Silnik: 2.3
Rocznik: 2008
|
Witam Was serdecznie.
Wiec tak, zaczne od poczatku: Kupilem Kabel i UCDS (od Chinczykow z Ali) i zainstalowalem. Wszystko dzialalo ale oczywiscie ja chcialem miec najnowsza werscje UCDSa wiec zrobilem update apki no i kabel szlag trafil (jak sie dowiedzialem, to podobno nowy UCDS niszczy Chinske podrobki kabla). Zamowilem wiec nowy i UCDS zdowngradeowalem (deinstalacja nowej wersji i ponowna instalacja starej) na starsza (ta ktora jest dostepna z kablem). Postanowilem sam aktualizacje licznika (Convers+) zrobic. Wszystko szlo calkiem dobrze az do momentu gdzie laptop stwierdzil, ze aktualizacja zakonczona pomyslnie ale w samochodzie na desce rozdzielczej czarno. Wiec wiele nie myslac zrobilem ponowna aktualizacje i tak z 6 razy az sie licznik znow pojawil Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. lecz teraz mam wszystko przesuniete (ekran) i wskazowki uciekly mi (w zalaczniku zdjecie). Czy ktos jest w stanie mi pomoc (ewentualnie na odleglosc przejmujac Laptop np. Anydesk) albo wytlumaczyc co mam zrobi? Ps. Mieszkam w Holandii wiec fizyczny dojazd bedzie ciezki w tych czasach. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
jak się nie wie co się ma i wgrywa na oślep międzylifta do przedlifta to takie są efekty
"Pokaz mocy" już był na pierwszym kablu z Chin, Chińczycy otwarcie piszą, nie aktualizować, Rosjanie otwarcie piszą u siebie "nie wspieramy klonów". Ostatnio edytowane przez Antej ; 18-04-2020 o 18:12 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
Sent from my SM-G960F using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
pitu,pitu
po prostu nie czytasz, tylko idziesz na żywioł i potem wychodzi "przy piwku" w aucie w sobotnie popołudnie, to może sobie to kliknę wrzuć właściwy soft do licznika, który jest w UCDS i licznik wstanie |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Właśnie jak daje ten stary (chyba 1007) to po skończeniu laptop mówi ok a licznik czarny (mrugają tylko kontrolki migaczy). Jak daje nowszy po lifcie to licznik działa ale przesunięty obraz i wskazówki. Nawet ten po lifcie działa tylko wszystko jakby rozregulowane.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#6 |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
dawaj zrobię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
masz teamviwer ?
|
|
|
#7 |
|
ford::advanced
![]() Imię: tomek
Model: mondeo mk4 kombi
Silnik: 2,0 duratec he
Rocznik: 2007
|
do
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
napisz może ci jakoś ogarnie sam moda do conversa+ robił wiec raczej wie ca robić w usługach jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: albo właśnie kolega @leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
soft jest w dwóch częściach, wgraj obie
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
|
|
|
|
#10 |
|
ford::advanced
![]() Imię: tomek
Model: mondeo mk4 kombi
Silnik: 2,0 duratec he
Rocznik: 2007
|
Dobra pytanie z innej beczki ale też nl kabel viakena potrzebuje v3 ale cena przesyłki do mnie zabija cenę kabla może ktoś coś ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|