![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#61 |
|
ford::average
![]() Imię: Paweł
Model: Focus
Silnik: 1.6 EB 150KM
Rocznik: 2012
|
Zastanawiam się właśnie nad Dasaita, podobno jest bardzo dobrze jeśli ktoś podłącza sporo, wiele jest plug and play, tak wyczytałem.
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
|
Jeżeli Teyes to CC2 plus , ewentualnie znalazłem 2 inne firmy z sensownym supportem.
Pytania, bo nie znalazłem odpowiedzi na nie : - czy mogę podłączyć fabryczny mikrofon - czy zamiast kamery Teyes mogę podłączyć oryginalną Ford lub inny zamiennik ładniej montowany - w miejscu otwierania bagażnika lub podświetlenia - czy obsłuży czujniki parkowania - przód i tył - czy mając kamerki, mogę ustawić radio tak aby nagrywało automatycznie po uruchomieniu auta z obu kamer, ewentualnie chociaż z przedniej - czy nadal będę miał system automatycznego parkowania - jakiej wielkości pendrive obsłuży , jaki format : fat32 , ntfs czy inny - czy obsłuży dysk usb - mam wolny ssd chyba 250 gb Ostatnio edytowane przez pdz ; 26-02-2021 o 08:47 |
|
|
|
|
|
#63 |
|
![]() Imię: Maciej
Model: Focus MK3
Silnik: Benzyna
|
Czujniki parkowania będą działać, ale system automatycznego parkowania? Hmm nie jestem pewny. Pytaj Chińczyka o te sprawy
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
|
Ok, już ostatnie pytanie, czy kupiłeś swoje na Aliexpress u Teyes ?
Kiedy zamówiłeś, kiedy się spodziewasz dostawy ? Musze przemyśleć temat i albo Teyes, który z opłatami wyjdzie ok. 2x drożej albo 3 inne firmy, które mają wysyłkę z Polski - Junsun, Boison, AWESafe. Która z tych 3 jest najlepsza, cenowo podobne. Ostatnio edytowane przez pdz ; 26-02-2021 o 11:40 Powód: . |
|
|
|
|
|
#65 |
|
|
Teyes nie kupisz u nikogo innego na ali, tylko w ich sklepie.
Zamawiając na Ali nie wiadomo czego się spodziewać. Moja przesyłka utknęła w Belgii od końca grudnia, więc raczej będzie spór i zwrot kasy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#66 |
|
|
Z drugiej strony pytam Chińczyków co z supportem, jak wyjdzie nowa wersja ... od jednego mam odpowiedź : wyślemy Ci ... tylko jak, na skrzynkę, mailem czy jakkolwiek ?
Już pomijam gwarancję, chodzi o np. poprawki, nowe wersje. Byłem zapalony do pomysłu a teraz jakoś ochłonąłem. |
|
|
|
|
|
#67 |
|
|
Mi w Funrover dawał link i instrukcje gdy pytałem i jak coś wyszło nowego. Przez te 2,5 roku dwa updaty, z tym że drugi wyszedł tuż po pierwszym i naprawiał jego błędy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak kupisz na allegro to nie wiem czy możesz liczyć na jakiekolwiek upgrade |
|
|
|
|
|
#68 |
|
|
Funrover nie wychodzi jakoś fajnie cenowo, chyba jak dobrze kojarzę w cenie Teyesa, więc wolałbym tego drugiego.
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
|
Ale pytałeś o updaty, więc ci naświetlałem jak to wygladało
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
|
Ok, dzięki za info.
Dzisiaj od 2 sprzedawców dostałem podobną informację. Cały czas myślę co wybrać. Dla równowagi szukałem też info jak przerobić na Sync3 ale to chyba zbyt wielka rzeźba. Znalazłem na youtube film i gostek zrobił to w mega prosty sposób, bez rzeźby w kablach ... jak się później zorientowałem, sprzedaje specjalny kabel za 250 czy 300 usd. Do tego duży rozrzut cenowy gratów Sync3, nie wiem skąd tak duże różnice w cenach. Mam weekend na przemyślenia. |
|
|
|
![]() |
|
|
|