![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#51 |
ford::expert
![]() Imię: Kuba
Model: Fiesta mk4 i pół/Fusion FL/ Focus mk3.0/ Fiesta mk7
Silnik: 1.3/1.4 Duratec/ 1.6 TDCI/ 1,25
Rocznik: 2000/2006/2011/2010
|
![]()
Wpisz sobie nr vin swojego samochodu tutaj:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] i sprawdź czy na liście jest zapis: ze zdalnym sterowaniem, nie będziesz musiał sprawdzać wersji modułu. Włączenie procedury programowania pilota i zaprogramowanie przynajmniej jednego kasuje wszystkie zapisane wcześniej piloty. Tryb programowania: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
![]() |
#52 |
ford::average
![]() Imię: Mariusz
Model: Fiesta
Silnik: 1.3
Rocznik: 2005
|
![]()
Dziękuję sprawdzałem na 7zap wyskakuje po win - centralny zamek. A co do kluczyka posiadam tylko jeden klucz podstawowy z niebieskimi m cyckiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie mam klucza z pilotem
Wysłane z mojego CPH2089 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
![]() Cytat:
to co dwóch kluczników próbowało dopisać do centralki zamka? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Twój kolesi próbowało dorobić kluczyk z pilotem, nie wchodził w tryb dodawania klucza, drugi dziś mówił, że nie chce zakceptowac kluczyka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zaraz sprawdzę na 7 ZSP może coś przeoczyłem. - jeżeli nawet nie ma to: czy wystarczy wymiana samego podulu?
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
Powinny być albo 2 klucze bez pilota z takim granatowym kwadracikiem W1 lub 1 zwykły i 1 z pilotem. To jak jest tylko 1 klucz zwykły to co najwyżej można tylko uruchomić tryb programowania i tyleGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trzeba jeszcze sprawdzić dokładniej na tej stronie, gdzie wpisujesz vin czy jest zdalne sterowanie. Sam centralny zamek niczego nie wprowadza do rozwiązania problemu;0 Tak w tym modelu wymieniasz tylko moduł i wtedy sam programujesz pilot.
![]() |
#56 |
|
![]()
Sprawdziłem dokładnie niestety jest bez zdaln. Sterowania drzwi. ...
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
![]()
no to po zawodach, a było to wiadome praktycznie od początku, tylko kolega zaciekle bronił swojej racji
Nie przekreśla to update, ale wymaga zakupów (GEM) oraz jakiegoś pilota centralnego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Dziękuję wszystkie za cierpliwość zrozumienie oraz pomoc. Szukam modułu gem. Ost pytanie czy moduł z końcówką b,c,d może być każdy, oraz jak się ma to z modułem od innej wersji silnikowej diesel lub 1.4
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Masz wersję po lifcie, przed nie było w palecie koloru Jeans metalik.
Kup moduł 6S6T 15K600 Bx i będzie Pan zadowolonyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#60 |
|
![]()
To jest jakaś krzywa wersja tego samochodu bo w nim jest radio stare jak wierza HiFi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oraz są stare białe lamby a nie te lampy jak zaba
![]() |
![]() |
![]() |
|
Tagi |
dorobienie kluczyka , fiesta , kluczyk |
|
|