![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Zjedźmin
Model: Ford Focus kombi
Silnik: 1.5 TDCi 120km
Rocznik: 2017
|
Witam wszystkich,
Właśnie przesiadłem się z MK3,5 Titanium 1.5TDCI na ostatnie w Polsce MK4 1.5TDCI ale Connected i chciałem zamontować lusterko fotochrom do MK4. Kupiłem kompletne lusterko z maskownicami od MK4 fotochrom za 30pln, zamocowałem, ale nie mam wtyczki w fordzie do fotochroma - lusterko ma wtyczkę na 5 kabelków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a ja się nie znam na elektryce w ogóle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , myślałem, że ze 2 kabelki będą..., nigdzie też nie znalazłem tematu do MK4 z fotochromem, czy może ktoś pomóc? najlepiej z Krakowa... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Łukasz
Model: KUGA
Silnik: 1.5 eb
Rocznik: 2020
|
Trochę daleko masz do mnie ale jeśli nie znajdziesz bliżej to zapraszam.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Zjedźmin
Model: Ford Focus kombi
Silnik: 1.5 TDCi 120km
Rocznik: 2017
|
Czyli do ogarnięcia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a ile czasu to może zająć? bo jak coś, to mogę jakoś się poukładać w któryś dzień. Czy jesteś w stanie sprawdzić po VIN co można dokodować do tego golaska?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in