![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#11 |
ford::expert
![]() Imię: Marcin
Model: Focus MK4.5
Silnik: 1.0 mHEV 155KM
Rocznik: 2023
|
![]()
Moim zdaniem CC zadziała tak, a przynajmniej działa u mojej żony
112 In Car Entertainment -> 03 - Low level CD and AM/FM radio 124 Audio player -> 04 - Player For 1 CD with MP3 125 Satellite radio receiver -> 01 - Without Digital Radio System 172 Touchscreen -> 05 - With Display - No Touchscreen, Starbust, MFD 2 O ile zmieniasz kierownicę na taką z przyciskami, bo pewnie masz "gołą" 187 Audio buttons on steering wheel -> 02 - With Audio Buttons in Steering Wheel |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
ford::amateur
![]() Imię: Konrad
Model: Fiesta
Silnik: 1.25
Rocznik: 2011
|
![]() Cytat:
Bump: Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
![]()
Moja propozycja byla bardzo konkretna.
Wystarczyło spełnić moją prośbę w całości i zwrotnie byłoby gotowe i bezpieczne rozwiązanie. Pokazując swój poziom wiedzy (a w zasadzie jej braku), nie widzę sensu kontynuować rozmowy, do czasu osiagniecia chociaz minimum tego co gwarantuje jakieś bezpieczeństwo. Jeśli ktoś nie wie co to plik z konfiguracją auta i jak go zapisać w forscanie to po co ryzykować dalej? Za chwilę auto zwarzywi się i powstanie kolejny temat na forum o nieumieketnym używaniu Forscana. Trzeba się douczyć i wtedy można wrócić do rozmowy. Bez sensu jest robić cokolwiek, jeśli nie ma się bladego pokjęcia jak to działa i co można zepsuć. YT i FB jest pełny takich porad dla "małpek" i wielu z nas wie czym to się kończy. Ostatnio edytowane przez Antej ; 23-04-2022 o 00:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
ford::amateur
![]() Imię: Konrad
Model: Fiesta
Silnik: 1.25
Rocznik: 2011
|
![]() Cytat:
|