![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: Łukasz
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2014
|
![]()
Cześć,
Mechanicy wymienili akumulator w świeżo kupionym smaxie i oczywiscie zablokowało się radio. Mam takie: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niestety nie dostałem kodu do radia od sprzedawcy. Oglądałem instrukcje, aby wyciągnąć nr fabryczny radia bez jego fizycznego wyciągania, ale one opierają się na wcisnieciu dwóch cyfr w radiu, aby dostać się do specjalnego menu. A w tym radiu nie ma klawiatury numerycznej. Czy jest inny sposób aby wyciągnąć z radia ten numer? Ostatnio edytowane przez netmajor ; 08-07-2022 o 11:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
![]()
Tak, albo komputer diagnostyczny, albo spojrzenie na naklejkę od strony schowka pasażera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
Mogę polecić ten sposób - mam ten sprzęt i mogę potwierdzić, że odczyt kodu tym sposobem trwa kilkanaście sekund i nie wymaga żadnych dodatkowych działań.
![]() |