![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#41 |
ford::amateur
![]() Imię: Krystian
Model: Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
|
![]()
Chciałbym się podpiąć do tematu.
Mam ten sam problem tylna wycieraczka i spryskiwacz nie działa Wszystkie bezpiecznik i przekazniki sprawdzone Silnik wycieraczki po podpięciu na krótko działa Przełącznik z kolumny kierownicy też sprawdzony Kable przy klapie też sprawdzone żaden nie przetarty W kostce przy silniczku jest napięcie Ale na pinie na którym powinien iść sygnał budzący po włączeniu wycieraczki Nie pojawia się prąd. Nie mam już pojęcie co jeszcze mógł bym sprawdzić Może tu by ktoś coś poradził. Z góry dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
ford::amateur
![]() Imię: Krystian
Model: Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
|
![]()
tylnia wycieraczka i spryskiwacz nie działa
Wszystkie bezpieczniki i przekazniki sprawdzone Silnik wycieraczki po podpięciu na krótko działa Przełącznik z kolumny kierownicy też sprawdzony Kable przy klapie też sprawdzone żaden nie przetarty W kostce przy silniczku jest napięcie Ale na pinie na którym powinien iść sygnał budzący po włączeniu wycieraczki Nie pojawia się prąd. Nie mam już pojęcie co jeszcze mógł bym sprawdzić Może tu by ktoś coś poradził. Z góry dziękuję. Luis193 jest online Raportuj zły post |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Tagi |
tylna wycieraczka |
|
|