Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 03-09-2022, 16:10   #31
zonexy
ford::amateur

Model: Volvo
Silnik: V50
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Zamiana CRV hybryda na S-max hybryda

Cytat:
Napisał posym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cześć,

Jeździłeś dokładnie tym samochodem, który mnie interesuje?
Tak, dokładnie tym z germaza.
Po tej jeździe zamówiłem swój, na który niestety nadal czekam

zonexy jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-09-2022, 16:19   #32
posym
ford::beginner

Imię: Marcin
Model: S-MAX
Silnik: 2.5 FHEV 190km
Rocznik: 2023

Cytat:
Napisał zonexy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak, dokładnie tym z germaza.
Po tej jeździe zamówiłem swój, na który niestety nadal czekam
Czyli jednak słychać było w nim tłumik drgań jak pisales? Pan Dawid jak to handlowiec pisze/mówi, ze auto w 100% sprawne. Jak zdałem pytanie o tłumik to powiedział, ze nic nie maGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zamieniłbys się zgodnie z moim opisem pierwszym postem?

Możesz coscjeszcse proszę napisać o tym DEMO? On jestxteraz tylko widoczny na stronie germaza i ma 20 300 km przejechane

Pozdrawiam
posym jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-09-2022, 16:48   #33
zonexy
ford::amateur

Model: Volvo
Silnik: V50
Rocznik: 2005

Cytat:
Napisał posym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli jednak słychać było w nim tłumik drgań jak pisales? Pan Dawid jak to handlowiec pisze/mówi, ze auto w 100% sprawne. Jak zdałem pytanie o tłumik to powiedział, ze nic nie maGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zamieniłbys się zgodnie z moim opisem pierwszym postem?

Możesz coscjeszcse proszę napisać o tym DEMO? On jestxteraz tylko widoczny na stronie germaza i ma 20 300 km przejechane

Pozdrawiam
Gdy ja nim jeździłem miał ok 5tys km. Samochód był naprawdę fajny, dlatego zdecydowałem się zamówić właśnie hybrydę. Ten tłumik był naprawdę lekko słyszalny, tylko stojąc przy masce po stronie skrzyni i tylko na wolnych obrotach na zimnym silniku(cos ala dzwiek diesela, ale bardzo cichy). Wiele osób w nowych nie dawno odebranych też to ma i możliwe, że mój też będzie miał, akurat tym się nie przejmuje.
Decyzję musisz podjąć sam, jako auto dla rodziny z 3 dzieci jest idealny, napęd hybrydowy też pozytywnie mnie zaskoczył. Pomęcz dilera o gwarancję, może coś uda się załatwić
zonexy jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-09-2022, 16:53   #34
posym
ford::beginner

Imię: Marcin
Model: S-MAX
Silnik: 2.5 FHEV 190km
Rocznik: 2023

Cytat:
Napisał zonexy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gdy ja nim jeździłem miał ok 5tys km. Samochód był naprawdę fajny, dlatego zdecydowałem się zamówić właśnie hybrydę. Ten tłumik był naprawdę lekko słyszalny, tylko stojąc przy masce po stronie skrzyni i tylko na wolnych obrotach na zimnym silniku(cos ala dzwiek diesela, ale bardzo cichy). Wiele osób w nowych nie dawno odebranych też to ma i możliwe, że mój też będzie miał, akurat tym się nie przejmuje.
Decyzję musisz podjąć sam, jako auto dla rodziny z 3 dzieci jest idealny, napęd hybrydowy też pozytywnie mnie zaskoczył. Pomęcz dilera o gwarancję, może coś uda się załatwić
Co do gwarancji będę miał odpowiedzieć w poniedziałek bo dziś już zapytałem.
posym jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania