![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#11 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 05-04-2004
Model: Smax
Silnik: 2.2 TDCi ograniczone by Heko :)
Rocznik: 2009
|
![]()
tam nie ma żadnej filozofii.
telefon masz nie sparowany, gdyż to jest wina ustawień telefonu. BT ma być właczone z opcją widocznośći dla urządzeń. brak takiego zaznaczenia w moim tel nie pozwalało na sparowanie z radiem. specjalnie pousuwałęm telefony z mojego radyjka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ford::amateur
![]() Imię: Krzychu
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2008
|
![]()
Witam. Mam to samo...probowalem sie polaczyc z 3 tel. i ani jeden nie polaczyl sie...poprostu radio nie generuje Pinu 4 cyfrowego co uniemozliwia z parowanie telefonu z radiem. Nie da sie usunac zadnego z 6 telefonow, ktore znajduja sie na radiu...moze ktos podpowie sensownie co sie dzieje...moze uszkodzone radio...bo system bluetooth dziala na starym radiu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-10-2012
Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018
|
![]()
Ale nie da się usunąć tzn? Usuwasz i zostają czy jakiś błąd się pojawia?
![]() |
#14 |
|
![]()
Probowalem usunac ale nie ma w radiu zadnej opcji zeby mozna bylo skadowac te telefony...sytulacja wyglada tak jak na filmiku wyzej...nic sie nie da zrobic....chyba ze jest jakis sposob na usuniecie tych telefonow ale mi sie nie udalo...probowalem na rozne sposoby i nie mam opcji w menu na usuniecie tych telefonow...
Poprostu nie rozumie tego....moze jest jakas kombinacja przyciskow lub cos takiego... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Zadzwonilem do forda i powiedzieli mi ze jezeli radio jest z innego auta to trzeba je sparowac z samochodem w salonie...kosztuje to 200zl. A ja wlasnie wymienilem radio...wie ktos jak przywrócić ustawienia fabryczne???
Nie odlaczenie od aku tylko za pomoca kombinacji klawiszy albo jakos tak??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Zarejestrowany: 07-12-2022
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0
Rocznik: 2009
|
![]()
Witam. Zakupiłem ford mondeo mk4 z radiem sony. Wszystkie telefony zostały usunięte. Telefon wyszukuje ford audio jednak na radiu nie wyskakuje żaden pin do sparowania. Udaje się połączyć telefon poprzez wpisania proponowanego pin w telefonie "0000" telefon jest widoczny na wyświetlaczu, mam dostęp do książki telefonicznej wykonywania połączeń oraz ich rozłączaniu... problem polega na tym że podczas rozmowy nikt nie słyszy mnie ani nie słychać rozmówcy w głośnikach samochodu. Auto też nie reaguje na komendy po wciśnięciu przycisku voice. czy przyczyna może leżeć w uszkodzonym module BT ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
![]()
Rocznik wskazuje na wersję stereo instalacji.
Powinien być pin zmienny. PIN jest od BT mono. Wygląda na źle dobrany moduł BT. |
![]() |
![]() |