![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 | |||
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 31-03-2012
Model: Focus 225ST
Silnik: 2.5
Rocznik: 2006
|
Może mój błąd nazewnictwa.
Tak łącząc się z KVM mam te błędy o antenach. Teraz wciągnąłem bezp. 56 jest lepiej bo pobór 0.28A. Jednak po całej nocy wyświetlacz na liczniku jest nadal podświetlany. Sugerujesz wymienić GEM? A jeżeli nie będzie poprawy to KVM? |
|
|
|
|
|
#23 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Nie.
Dostajesz odpowiedzi na takie pytania jakie zadajesz. Wyjęty bezpieczbik to dobry sposób na ominięcie problemuz KVM. Jaki typ licznika? Znam kilka "miejsc" które powodują ubytek prądu w aucie, nie ma sensu "bez macania" pisać o wszystkich. Ostatnio edytowane przez Antej ; 07-01-2024 o 11:24 |
|
|
|
|
|
#24 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 31-03-2012
Model: Focus 225ST
Silnik: 2.5
Rocznik: 2006
|
Po fizycznym odłączeniu KVM i licznika pobór spada do 0.03A dlatego twierdzę że tutaj tkwi problem.
Radio wyeliminowane komora silnika (alternator) również. A odnosnie licznika to mam z małym wyświetlaczem (przedlift) Co może powodować że licznik się nie wygasza? Zimne luty były poprawione rok temu ( uprzedzając pytanie ) |
|
|
|