![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Generalnie wszelkie programy diagnostyczne powinny zdaje się uruchamiać się dopiero po przedstawieniu "elektronicznego potwierdzenia UMIEJĘTNOŚCI CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM"! Jakim cudem szanowny Kolega wymaga "zakręcenia rozrusznikiem" jak sam podaje, że auto mu KLUCZYKA NIE ROZPOZNAJE! To mniej więcej tak, jak by Kolega "kradł auto i dziwił się, że się opiera"... Powód błędów PATS to jakby osobna sprawa - kto grzebał niech zgaduje "które kabelki urwał"... BTW - koncepcja, że "nie pali, bo FCDIM ma błędy" jest jedną z bardziej zabawnych jakie tu czytywałem...
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 10-10-2024 o 22:35 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marek
Model: C-max Titanium
Silnik: 2,0 TDCI 163KM
Rocznik: 2011
|
Dziękuję kolego za udział w dyskusji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pytam bo tego nie wiem, a kto pyta ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Klucz rozpoznaje bo odblokowuje rygiel koła kierownicy, i podczas próby rozruchu słychać dźwięk przekaźników. Czyż nie jest tak, że jeśli klucza nie rozpozna to pojawi się komunikat że klucza nie wykryto? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez Hakerek117 ; 11-10-2024 o 10:30 |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
No to sugeruję jeszcze raz samemu sobie poczytać błędy BCM tego auta. Chyba, że jakąś "radosną własną twórczość literacką" tu się cytuje a nie faktyczne efekty diagnostyki...
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 10-10-2024 o 22:55 |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marek
Model: C-max Titanium
Silnik: 2,0 TDCI 163KM
Rocznik: 2011
|
Przeanalizowałem jeszcze raz na spokojnie błędy i coraz bardziej jestem przekonany do tego, że to wszystko to może być wina akumulatora. Jutro to sprawdzę. Chyba rzeczywiście zbyt mocno uparłem się na ten FCDIM i nic innego nawet nie brałem pod uwagę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez Hakerek117 ; 11-10-2024 o 10:30 |
|
|
|