![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Jurek
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2,3
Rocznik: 2008
|
Odświeżę temat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziś z rana odpalam Mondeo ( MK4 Convers+ radio Sony ze zmieniaczem płyt ) A na radiu tylko wyświetla się zegarek - na wyświetlaczy głównym , niby, że dzwonię i właśnie zmniejszam głośność. Reszta ustawień na komputerze/ wyświetlaczu działa ale po skończeniu klikologii - znów plansza z telefonem i że zmniejszam głośność. Najgorsze to o, że po zgaszeniu silnika i zamknięciu samochodu - radio nadal świeci Nie miałem czasu przed robotą - po robocie akumulator 30 % - jeszcze trochę i wydoiło by mi cały - ale wóż odpalił. Zajechałem do garażu - hebel - wyłączyłem prunda na 5 minut - podłączam z powrotem - radio ryczy o kod PIN. Wklepałem - radio ruszyło. Wszystko wróciło do normy. Teraz wóz wisi pod ładowarką z włączonym trybem Recol. Następnym razem już wiem , żeby nie czekać - hebel przekręcić i wywalić prunda w kosmos Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co było ? - nie mam zielonego pojęcia. |
|
|
|
![]() |
|
|
|