![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Wojtek
Model: Ford Mondeo MK5
Silnik: 2.0TDCI
Rocznik: 2015
|
Witam, problem jak w temacie. Siadło mi lampa tylna prawa w błotniku w moim Mondeo. Kierunkowskaz działa normalnie - nie działają postojowe/stop ledy. Testowo zamieniłem lampy miejscami (lewa z prawą) - lewa, wpięta z prawej strony działa prawidłowo, tak że na pewno problem z lampą, a nie instalacją.
W używce na Alledrogo ok. 400-500zł, znacie jakąś firmę która byłaby w stanie to naprawić? z góry dzięki, |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Poszukaj na forum o naprawie lamp w Smax, jest wszystko pokazane.
Potem zdecyduj czyje rece maja takie czynności wykonac i jakiego spodziewasz sie standardu pracy. Na koniec zdecyduj czy te kilka godzin jest warte kwoty podobnej do zakupu drugiej lampy (o czasie życia bliżej nieznanym). |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
coś znalazłem - [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
grubsza robota, i potrzebny sprzęt, którego nie posiadam - w takim układzie skłaniam się w stronę używki... Ostatnio edytowane przez bodzio17 ; 24-11-2024 o 10:17 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Nom.
Czyli jest zabawa. Ktoś to zrobi, moze wymieni wszystkie led,może da gwarancję, efekt... domyśl się. Pamietaj ze uzywki tez maja swój czas życia. |
|
|
|
|
|
#5 |
|