![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Krzysztof
Model: C-Max II
Silnik: 1.6 TDCi
Rocznik: 2010
|
Zamówiłem teraz komplet (w sumie z darmową wysyłką wysło prawie tyle co pojedyncza lampka) dwóch lampek z Focusa mk3:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Działają jak powinny, mogę na tył wsadzić zarówno 2 jaki i 3 przyciski z tego kompletu. Podświetlenie klawiszy działa. Jednak po zamontowaniu tylko jednej z kupionego kompletu zauważyłem, że barwa LED sporo się różni (dotychczasowe w Maxie są zimno-białe) - i docelowo wsadziłem obydwie kupione - z identyczną barwą LED. Ogólnie też okazało się, że: Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ot, taka ciekawostka. NIemniej jednak - te z Foki Mk3 mogłem wymieniac jak chciałem z dotychczasowymi i działało to jak powinno. A summa summarum - mam co chciałem, z tyłu mam dwa niezależne właczniki, basta. I nadstan lampek wnętrza w pudle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mój aktualny Pierwszy Fordzik https://forum.fordclubpolska.org/sho...d.php?t=337127 Ostatnio edytowane przez arturek ; 19-12-2024 o 20:55 |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Radosław
Model: C-max
Silnik: 1.0
Rocznik: 2014
|
witam jestem tu nowy. czy ktoś może mi pomóc? chce wymienić żarówki w tej lampce w podsufitce z tyłu. jest identyczna jak u kolegi wyżej . wymontowałem ją z podsufitki ale nie moge dosteć sie do żarówek.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Bo były wersje bez żarówek, tylko z ledami =nie rozbieralne => jest to chyba opisane w instrukcji obsługi Wersja podstawowa lampki ma żarówkę, którą widać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 19-12-2024 o 21:02 |
|
|
|
|
|
#24 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Radosław
Model: C-max
Silnik: 1.0
Rocznik: 2014
|
ok dzięki za szybką odpowiedź. czyli musiałbym kupić nową lampke bardziej podstawową żeby żarówki miała? te chciałem wymienić bo są zbyt mocne i dziecko w nocy oslepiają.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Lampki z przyciskami (lepsza wersja) chyba nie były zamienne z prostszymi lampkami. W dziale Focus mk3, było to opisane => koledzy wymieniający "bieda lampki" na lepsze wersje, musieli przerabiać kable - nie pamiętam dokładnie => proszę poszukać, bo na szybko nie dam linka Tu jest C-Max ale obstawiam, że Ford mógł zrobić podobnie jak w Focusie mk3 pozdrawiam Arturek
|
|
|
#26 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
LED 6pinowe
Żarnikowe 4pinowe Mam u siebie wymienione 4pinowe na LED kierunkowe, przód i tył. Bardzo wygodne, kiedy z tyłu ma być lampka włączona w trakcie jazdy. |
|
|
|