![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#31 |
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
![]()
Duze zegary?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 12-12-2022
Model: Focus
Silnik: 1,6
Rocznik: 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 TDCI 90KM
Rocznik: 2008
|
![]()
Nie, co najwyżej radio będzie chcieć kodu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Odpiąłem radio na cały dzień i nadal jest ten sam problem. Znalazłem inną przyczynę, wydaje mi się że to coś z zamkiem lub klamką klapy bagażnika. Rozebrałem, złącza od klamki były całe w zielonym nalocie więc przypuszczam że woda się jakoś dostała i zaszła jakaś reakcja, oczyściłem to ipą i kontaktem na ile się dało i teraz jak porządnie ciapnę klapą to po 10 minutach gaśnie, ale nie zawsze, też zauważyłem że jak ściągnięta jest osłona plastikowa klany to za każdym razem gaśnie. Muszę to prztestować bez tego plastiku. Dziś było chwilę dobrze i gasło za każdym razem, ale pod wieczór problem znów nawrócił.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Zwariuje z tym samochodem. Dziś trzasnąłem wszystkimi drzwiami i klapą bagażnika i wyłączył się i przez godzinę się nie palił, myślałem że coś się naprawiło, otworzyłem i po kolei zamykałem wszystkie drzwi, i znów się zaczyna palić, jak trzasnę z impetem to się wygasza i nie zaświeca. Czy może to być wina tego mechanizmu zamka w któryś drzwiach?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Tagi |
licznik |
|
|