![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: Mariusz
Model: ford fusion tytanium hybrid
Silnik: 2,0
Rocznik: 2019
|
![]()
Witam jestem nowym posiadaczem FF 2019 2,0 EB hybryda a właściwie auto dopiero do mnie dotarło z USA wiec z tąd moje pytanie i prośba o podesłani wiadomości odnośnie części i stron gdzie mogę nabyć nowe lub używane częśći do fusiona. Za info będę mega wdzięczny bo nie wiem gdzie i od czego zacząć.Pozdrawiam grupowiczów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
FCP member
![]() Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
|
![]()
Kolego, ja korzystam (w razie potrzeby) z oferty [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - poniżej masz link do oferty Fusiona 2019 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ale możesz też zorientować się w sklepach ze swojej okolicy, czy mają dostęp do części po numerach VIN auta. Pozdro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-=> S-Max - raport 2024 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2024 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2024 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]() ![]() |
![]() |
![]() |