![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#71 |
ford::advanced
![]() Imię: Karol
Model: Ford Edge
Silnik: 2.0 Ecoboost
Rocznik: 2020
|
![]()
Jako że na mapach mi totalnie nie zależy, to wrzuciłem update bez reformatu, wgrana najnowsza wersja, nawet sync gada ze Mną po Polsku. Jednak problem z "echem" dalej występuje. Czy ktoś z Szanownych forumowiczów spotkał się kiedyś z pdoobnym problemem? Podczas rozmowy przez zestaw głośnomówiący, jak mam podpięty telefon przez kabel USB i odpalony AA, to rozmówca Sam się słyszy w słuchawce. Wiem że AA mimo kabla i tak leci rozmową po bluetooth, to występuje echo/pogłos i jest strasznie irytujące dla drugiej strony. Znalazłem wątek w stanach, ale tam zbytnio rozwiązania nie ma, poza tymczasowym w postaci włączenia trybu prywatnego i wyłączenia go
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 02-03-2009
Model: Mondeo MK IV
Silnik: 1.8 125 KM TDCI
Rocznik: 2008
|
![]()
Witam , dołączę się do tematu mam z usa Forda Edge z 2019r. sync 3.4 22251
przestrojone, sam nie wiem czy jak dałem reset masters i teraz mi się wiesza , zmienia mi samoistnie język na angielski , telefon jak sparuję przez blu to jak ponownie włączę samochód to muszą ponownie parować wygląda tak jakby się posypało i wymagało ponownego wgrania . Proszę o poradę co robię źle używam sync3updater na usb wgrywam ale wywala mi błąd INSTL_ERR12 Mam w samochodzie: SYNC 3.4 22251 Gracenote version : 1.1.1.2316 (EU-0020) Mapy F11 Mapy mnie nie interesują, zależy mi na stabilności SYNC3. Sync3updater ustawiam Europe obecną wersję jaką mam a przed tworzeniem USB wybieram najnowszą wersją i opcję pozostawienia map bez zmian Z góry dzięki |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#74 | |
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez edzio323 ; 26-12-2023 o 14:14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
ford::expert
![]() Imię: Łukasz
Model: KUGA
Silnik: 1.5 eb
|
![]()
Żeby tego użyć trzeba odblokować apim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
|
![]() Cytat:
do użytku dla każdego APIMU
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
To dlaczego mam nawet przy RAW DATA CLEANER ten komunikat INSTL_ERRL12 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
ford::amateur
![]() Imię: Artur
Model: S-max
Silnik: 2.0
|
![]()
Panowie mam Escape z 2018 roku w którym zrobiłem kodowania forscanem , mam jezyki polskie. Udało mi się też wrzucic mapy europy wschodniej . Nie moge tylko wrzucic lektora bo mam błąd MEM_ERR01 . Czy jest jakas możłiwośc zastapienia np lektora francuskiego itd lektorem polskim ? Podejrzewam że sprawa w/w błedu jest spowodowana miejcem na dysku czyli jego brakiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-06-2023
Model: Escape
Silnik: 2.0
|
![]()
Czy przed instalacją map Europy usuwałeś jakieś mapy? Czy Sync3 jest po jailbreaku?
Rzeczywiście wygląda to na brak miejsca. Standardowe głosy co prawda zastępują te, które już są, ale i tak potrzebne jest miejsce na wrzucenie najpierw nowego pliku (pod 4 GB). Zakładam, że nie masz jailbreaka. Uruchom Interrogatora (narzędzie dostępne w Syn3 Updater). On powie, ile masz miejsca na Sync3 (tzn. będzie to w raporcie na pendrive). Jeśli jest to w okolicach 3 GB, to możesz spróbować "Gracenotes removal tool" (też w Syn3 Updater), który usunie okładki utworów muzycznych i da niecały 1 GB - Potem może uda się instalacja samej paczki VOICE. Jeśli masz bardziej 2 GB lub mniej, to bez jailbreaka pozostaje chyba jedynie klasyczny reformat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
ford::amateur
![]() Imię: Sławek
Model: Maverick
Silnik: 2.0B
Rocznik: 2022
|
![]()
Witam
Ford maverick z usa 22r ecoboost radio zmienione na pl , w zegarach 720-04-02 504c kod kraju PL a dalej tylko trzy języki , próbowałem pierwszą linijke wklepać od kolegi z edga ale nic to nie zmienia, brak modułu FCDIM. ktoś pomoże |
![]() |
![]() |