![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: Wacork
Model: Escape
Silnik: 1.6 Ecoboost / 2.0 Ecoboost
Rocznik: 2015 / 2019
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
![]() Imię: lukasz
Model: fusion mk1 sport
Silnik: 3.5
Rocznik: 2011
|
Witam serdecznie.
Jestem posiadaczem Ford Fusion mk1 wersja USA. Na pokładzie jest Radio "SYNC with Voice-Activated Navigation" nigdzie nie mogę znaleźć aktualizacji na wersję europejską czy takowa istnieje ? Próbowałem z SYNC with MyFord Touch 3.10 ale nie pasuje. Wersja samych map będzie pasować f11? Model Sync V3.2 BG1T-14D544-AB |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
A ów Sync - to Sync 1 - bez żadnej opcji na język PL. Wymiana na Sync 1.1 (z językiem PL) raczej w tym "antyku" także nie przejdzie.
|
|
|
|
|
#44 |
|
![]() Imię: lukasz
Model: fusion mk1 sport
Silnik: 3.5
Rocznik: 2011
|
Czyli mapy, działające radio odpada? Może jest osoba która przerabia te radia w polsce lub gdzieś w europie powiedzmy jakiś informatyk w końcu to tylko windows Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam coś takiego i wychodzi na to że to rzadki twór: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Wersje sync według forda: SYNC 4A SYNC 4 SYNC 3 SYNC with MyFord Touch SYNC with MyFord SYNC with Voice-Activated Navigation SYNC Gen 1.1 SYNC Gen 1 Czyli czym jest tak właściwie sync2? |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Przecież pomysł totalnie "od czapy"... Co Kolega "ma" to wiadomo, bo temat regularnie się przewija jak kolejny "pasjonat" przytarga równie archaiczne auto...
|
|
|
|
|
#46 |
|
![]() Imię: Szymon
Model: ford focus mk3
Silnik: 1.0 ecoboost
Rocznik: 2012
|
Witam klubowicze.
Przychodzę z zapytaniem jak zmienić interfejs sync 1 w fordzie focus 2012 na 100% po polsku. Część interfejsu jest po polsku a część po niemiecku w opcjach nie mogę tego zmienić. Zakładam że potrzeba wgrać jakiś plik poprzez usb? bardzo proszę o pomoc w miarę prostym językiem gdyż jestem nowym użytkownikiem sync oraz samego forum. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
tylko wymiana sync 1.0 na sync 1.1
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Może nie być takiej opcji Rok 2012 to rok zmian modułu - w pierwszej połowie roku była starsza wersja modułu (Novero) = NIE Sync 1 - w drugiej połowie roku był Sync 1.0 Na początek trzeba wejść w menu radia i odczytać jaki się ma moduł - czy starszy => zmiana języka na np. angielski to zazwyczaj wymiana modułu - czy Sync 1.0 => można próbować zmienić lektora na angielski Jeśli mamy Sync 1.0 i chcemy polskiego lektora to należy wymienić moduł na Sync 1.1 + wgrać aktualizację Wszystko opisane na forum a tu oznaczenie Sync 1.0 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 13-07-2025 o 15:21 |
|
|
|
|
|
#49 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 10-01-2019
Model: Fusion
Silnik: 2.0
Rocznik: 2014
|
Ranger 2015 z Belgii z Sync 1.1 zaktualizowany do najnowszej wersji ale dalej z językiem niderlandzkim i bez zakładki Display Settings więc nie ma jak języka zmienić
FCDIM: FM5T-18B955-DB może tego nie obsługiwać czy bardziej kwestia zmiany kodowania w nim? |
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| focus |
|
|