![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Kamil
Model: Escape
Silnik: 2.0
Rocznik: 2023
|
Witam
Posiadam Forda escape 2023r i nie wiem jak uruchomić klapę bagażnika żeby otwierała się z "kopniaka". Czujnik jest od wewnętrznej strony zderzaka a nie działa. Z pilota czy z guzika na klapie i na włączniku świateł działa, nie wiem czy trzeba coś przestawić czy coś. W menu na radiu nie znalazłem nic związanego z tym, może ktoś miał do czynienia z tym i coś doradzi. Drugie pytanie odnośnie radia FM , tz zauważyłem że czasami gubi zasięg, myślałem że słaba antena ale zauważyłem że nie przełącza się radio na inne częstotliwości tej samej stacji. Na wyświetlaczu jest symbol AF lecz ta jakby nie aktywny i naciskając go nie da go się włączy. RDS działa informacje z danej stacji się wyświetlają. Nie wiem czy amerykańce tak mają czy też trzeba gdzieś coś pozmieniać. Byłbym wdzięczny za jakieś sugestie na te tematy. |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
|
Cytat:
Cytat:
wszystko opisane i wyjaśnione na forum wpierw szukamy interesujący temat a dopiero zakładamy nowy temat do zamknięcia |
||
|
|