![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#231 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Jakoś dziwnie mi sie wydaje, że kolega lubi "wyrzucać pieniądze"... [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Podobny? Podobny! Czyli dość prawdopodobne, że "to ten". Tak jak napisano na aukcji - ten "niebieski klon" działa jedynie z "skrackowaną" przez Chińczyków, dośc starą, wersją V2.0.007.001. Bez porównania lepszy od "czerwonego klona", ale tak samo jak "czerwony klon", KOŃCZY NATYCHMIASTOWO ŻYWOT po podpięciu do oryginalnego softu Rosjan. Lub próbie aktualizacji chińskiej wersji. Oczywiście ten klon - ale za cenę 250zł a nie 800zł - wystrczy do większości działań Kolegi. Byle zachować uwagę i nie próbować z oryginalnym softem. GENERALNIE NIE POPIERAM UŻYWANIA TYCH KLONÓW.
|
|
|
|
|
#232 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 10-06-2014
Model: Focus mk2 FL
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2009
|
Dzięki za cenną uwagę, odpuściłem zakup tego niebieskiego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|