![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#91 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Mateusz
Model: Ford focus cmax
Silnik: 2.0
Rocznik: 2004
|
Witam Panowie może ktoś już mial taki problem i podpowie co a mianowicie mam ford focus cmax2004 2.0 disel wczoraj myłem auto w garażu wieczorem rano jadąc do pracy po 15mintach na autostradzie pojawił mi sie komunikat z czerwoną lampka usterka ustawienia silnika plus pomarańczowe stabilizacji toru jazdy ESP dojechałem do pracy potem jak wracałem żadnych błędów do 30minut potem chcialem przyspieszyć na autostradzie obroty 2200 i znów to samo dojechałem do syna do przeczkola wracam nie chcial odpalić ale wyciągnąłem. Wtyczkę od maf i jeszcze jedna i odpalił ale problem znów się pojawił
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 09-06-2010
Model: C-MAX Trend
Silnik: 1.8 TDCi
Rocznik: 2006
|
Cześć
Przejrzałem cały wątek, wszyscy proszą o instrukcję a znikąd nie da się ściągnąć. Mam ten sam problem i potrzebuję wsparcia Poproszę serwisówkę, instrukcję, zdjęcia... czy co tam macie na adres [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] EDYTA: Ja mam oczywiście problem z wodą na podszybiu, a nie to co chaotyczny Gienek przedmówca. Pomóżcie! Ostatnio edytowane przez albor ; 24-11-2025 o 15:26 |
|
|
|
![]() |
|
|
|