![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 09-05-2012
Model: mondeo mk3
Silnik: 2.0 tdci 130 hp
Rocznik: 2005
|
Cześć wszystkim
Interesuje mnie wymiana radia SYNC 3 w wersji 8 cali na wersje 12 calową. Mój VIN WF0EXXTTREMM31636 Czy ktoś już wykonywał taką wariację?? Czy jest ktoś kto ewentualnie mogłby mi w tym pomóc?? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Wymiana Sync3 na Sync4 generalnie jest możliwa ale wcale nie prosta. Poza plastikami kokpitu do wymiany także część modułów elektronicznych auta (GWM, TCU...) wraz ze stosownymi wiązkami oraz potrzebne silnie nietrywialne kodowanie. Można ew. pytać Pawła @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] (robił sporo takich konwersji w różnych autach) czy chciało by mu się w to bawić... Alternatywnie warsztat Łangowskiego w Bydgoszy - on "bierze wszystko do zrobienia", bo z tego żyje... Ale TANIO NIE BĘDZIE...
|
|
|
|
|
#3 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Paweł
Model: S-Max
Silnik: 2,0 TDCi 163KM
Rocznik: 2014
|
Cytat:
2 163,99zł | 10,88-calowy Android Auto dla Ford Transit Tourneo Custom Ecosport Connect CarPlay Car GPS Multimedia Type-C Charging Mobile Holder [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] zbieram teraz info co i jak. Paweł |
|
|
|
|