![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Damian
Model: grand c-max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2014
|
Witam Wszystkich z Forum i nie tylko.
Jak w temacie warsztat w Pruszkowie RR Expert naprawia tylko fordy i volva ze skrzyniami Powershift i od jakiegoś czasu Dsg. Czy ktoś kojarzy i naprawial. Sam osobiście wstawiłem swoje auto w te miejsce po szukajcie w internecie i opinii znajomego. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Imię: Damian
Model: grand c-max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2014
|
hmm… forumowicze odpowiadam sam dla siebie dla Was.
Naprawa regeneracja full lekko ponad 10k PLN z gwarancją na rok bez limitu kilometrów. Odpowiedział mi na wszystkie pytania co go dręczyłem bez zająknięcia choć był zmęczony bo od jakiegoś czasu zaczął robić DSG. Szczerze gdzie dzwoniłem w okolicy Legionowa pod Warszawą i Mazowieckim to była MOIM ZDANIEM NAJLEPSZA OPCJA. Czy to w Płońsku czy Warszawie cena taka sama jakby zmowa cenowa. Jest gość z Józefowa koło Otwocka ma negatywne opinie ale… kolega wstawił i nie regenerował mu całkowicie skrzyni tylko naprawił problem za 5k PLN. Tylko gość jest niemiły i niedo przegadania ale konkretny. Tylko długie terminy oczekiwania mają. Narazie jeździ, skręca , hamuje. Dam znać czy wytrzyma do końca gwarancji. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Imię: Sławomir
Model: Ford Grand C Max
Silnik: Tdci 2.0 140 KM
Rocznik: 2013
|
Drodzy forumowicze, wiem że troszkę spóźniona odpowiedź, ale ważna dla następnych z awarią Powershift . Polecam warsztat RRExpert z Pruszkowa, dwóch profesjonalistów z bogatym doświadczeniem, wykonują generalny remont skrzyni w kilka dni i auto do odbioru , skrzynia pracuje jak nowa z fabryki, roczna gwarancja bez limitu kilometrów, fachowcy wiedzą co robią. Polecam na 100%.
Ostatnio edytowane przez Smiech ; 08-12-2025 o 13:42 |
|
|
|