![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Dominik
Model: S-Max
Silnik: 1.6 eb
Rocznik: 2012
|
Cześć, rozpoczynam ten temat poza wątkiem dotyczącym polecanych warsztatów, bo wydaje mi się, że temat jest dość specyficzny, a nauczony poprzednimi doświadczeniami wiem, że trudno znaleźć na szybko elektronika lub warsztat, który chce się zając diagnostyką wariującej elektroniki.
Jeśli chcecie dopiszcie sprawdzone warsztaty lub osoby zajmujące się elektroniką i diagnostyką. Ja do tej pory miałem trzy problemy:
Polecane miejsca i miejsca znalezione:
Dodatkowo na OLX znalazłem użytkownika "Bolesław" [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] , który miał od ręki moduł BCM. Trudno poza wspomnianym portalem coś o nim znaleźć, ale po ofertach i asortymencie na około biura wygląda na sprowadzanie i utylizację rozbitków. Więc może mieć takich rzeczy więcej. Spod śniegu wystawały głównie Fordy, w tym dostawczaki, był holownik. Zrozumiałem że robią też chyba przekładki z anglików i przekładki skrzyń automatycznych na manuale. Lokalizacja to ul. Zawodzie 16, Warszawa (obok PSZOK). Po przejechaniu przez bramę należy jechać cały czas prosto do końca mając hangary po prawej. Sugeruję kontakt telefoniczny podany na portalu na banerze. Ostatnio edytowane przez dodo02 ; 16-01-2026 o 11:48 Powód: edycja |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
FCP member
![]() Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
|
Cytat:
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::expert
![]() Imię: Łukasz
Model: KUGA
Silnik: 1.5 eb