![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 21-08-2023
Model: Focus
Silnik: 1.0 ecoboost
Rocznik: 2016
|
Sprzedam swojego Focusa
Model: MK3 Silnik: 1.0 100 KM Przebieg: 86tys Rocznik: 2016 Data 1 rej: 29.03.2017 Nadwozie: Hatchback Nr. Rej: GMB75Y5 Wyposażenie: Trend + pakiet winter (podgrzewana szyba, automatyczna klimatyzacja, podgrzewane fotele) VIN: WF05XXGCC5GC00394 Cena: 28tys do negocjacji (jestem naprawdę otwarty na negocjacje) Kolor: grafitowy Lokalizacja: Słupsk/Gdańsk/Malbork i okolice Opis: Jestem drugim właścicielem od 2022 roku, auto z polskiego salonu, kupione w salonie. Auto w ciągłym użyciu i w pełni sprawne, ale na dniach odbieram nowe. Wszystko robione na bieżąco, olej wymieniany raz na rok (co ok. 10tys km). Rozrząd nie wymieniany, także myślę, że dobrze by było wymienić powoli. Dołożony tempomat i AUX, a także wyłączony system start/stop i włączone automatyczne blokowanie drzwi (na życzenie mogę przywrócić do oryginalnych ustawień). Miało jedną obcierkę parkingową, poprawioną w ASO z OC sprawcy oraz poprawiane rdzewiejące lewe nadkole (nie ASO). Z nierozwiązanych problemów (serwis mi coś popsuł) - po stronie pasażera pojawia się woda przy upale na dworzu od klimy. Nie zdążyłem tego naprawić przed zimą, a problem pojawił się po wizycie w serwisie. Ale klima jest w pełni sprawna i chłodzi. Link do ogłoszenia i zdjęć: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez hitorne ; 03-02-2026 o 14:01 Powód: Zmiana ceny i dodanie linku do ogłoszenia |
|
|
|