Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Fusion
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 22-09-2004, 00:03   #91
+RAFAŁ+
ford::advanced

Imię: Rafał
Model: szukam
Silnik: benzyna
Rocznik: 2013
Domyślnie

7.1/100 km troche miasta, troche trasy, malo klimatyzacji

300C V6 3.0 CRD
+RAFAŁ+ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-09-2004, 19:32   #92
Ania
ford::average

Domyślnie

56 kilo wagi i rozmiar buta 36 to ciezka noga???? he he he...
Ania jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 23-09-2004, 12:50   #93
chromol

Domyślnie

to nie o to chodzi. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na jakich obrotach silnika jeździsz, przy jakich obrotach zmieniasz bieg na wyższy, czy jeździsz z wyjącym (duże obroty) silnikiem. generalnie czy lubisz jazdę rajdowca - gaz, hamulec, gaz, hamulec, ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
chromol jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 23-09-2004, 13:43   #94
Robbo

Model: Fusion
Silnik: 1.4
Rocznik: 2004
Domyślnie

Tak apropos, przy jakich obrotach Wy zmieniacie biegi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Robbo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 23-09-2004, 14:21   #95
chromol

Domyślnie

Cytat:
przy jakich obrotach Wy zmieniacie biegi
przy 3k - 3,5k obrotach.
Stary 23-09-2004, 14:57   #96
Mareko

Model: Ford Fusion
Silnik: 1,4 TDCi
Rocznik: 2004
Domyślnie

Cytat:
Napisał jokrzycho
Witam,
po przejechaniu 31000 km wychodzi mi średnio 4.4 l na 100 km, ale jeżdżę spokojnie 100-110 km/h i przeważnie w trasie, ale przy gęstym ruchu (przyspieszanie i zwalnianie). Oczywiście silnik 1.4 diesel
jokrzycho
u mnie srednia na dieslu wychodzi podobnie - jak dla mnie rewelacja

Ford Fusion 1.4 TDCi
85KM 200Nm chip by V-tech
Mareko jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 23-09-2004, 21:36   #97
Ania

Domyślnie

Nie jezdze na duzych obrotach max 3500 srednio 2-2500, ale caly czas cykl miejski, duzo korkow no i oczywiscie przeklinam wszystkie pierdoly ktore blokuja ruch.
Ania jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 23-09-2004, 21:51   #98
chromol

Domyślnie

ania napisała:
Cytat:
przeklinam wszystkie pierdoly
aniu nie wszyscy maja licencje zawodowych kierowców (choć i wśród nich spotykam buraków).jeżdżę po gliwicach i kto choć raz musiał przejechać przez centrum to wie jak to wygląda. daleko i mi do doskonałości więc powoli mam też coraz więcej wyrozumiałości dla innych.
ps.
szału dostaję, gdy kierowca stojąc na światłach robi sobie prasówkę. lektura tak go wciąga, że nie zauważa kiedy już świeci się zielone. :cry:
Stary 24-09-2004, 09:44   #99
Dj Brabus

Imię: Grzegorz
Model: Jeep Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 1999
Domyślnie

Cytat:
Napisał chromol
no tak. jak będzie 7 niedziel w tygodniu to wtedy szybko wyjeździsz zbiornik. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panie Chromol jaki się Pan dowcipny zrobił! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli jest to jakaś aluzja do mnie to skąd te przypuszczenia... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Autko normalnie użytkuję, a przez to, że mam blisko z domu do pracy (15 minut jazdy) to zbiorniczek Fusiona nie kończy się tak szybko! Owszem była trasa 340 km w zeszły weekend (patrz temat w hyde-parku mini spocik dla niecierpliwych ) ale tak to samo miasto!

Przy okazji - na moim poprzednim autku od nowości przez 3 lata zrobiłem 70.000 km więc nie jestem chyba typem człowieka wyprowadzającego swoje auto tylko w niedzielę! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

P.S. Mimo tego i tak jestem w dobrym humorze a i pomarańczowy dystrybutorek jeszcze się nie świeci...

Grzegorz Skarbek

www.autogaleria.pl
Dj Brabus jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 24-09-2004, 10:21   #100
chromol

Domyślnie

musimy sobie tą naszą szarą rzeczywistość trochę kolorować. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja mam około 45 km do pracy (w obie strony). 5 stycznia roku bieżącego odbierałem funkel nufke FF. dziś mamy koniec 9 miesiąca, a ja zbliżam się do 10kkm. też nie jeżdżę zbyt dużo. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czasami przyjdzie mi do głowy coś głupiego ;( i proszę tego nie brać pod uwagę. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ps.
prawdopodobnie będziesz mógł mi dać po pysku, za te odzywki, 2 października. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odpowiedz

Zasady postowania