![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::expert
![]() Imię: Krzysztof
Model: Ford S-Max
Silnik: 1.8 125KM TDCi Titanium
Rocznik: 2006
|
(Post wysłany przez wrona)
Choć nie mieszkam już w swym rodzinnym Elblągu, to zawsze umawiam się na przeglądy samochodu u dilera w Elblągu.Jest to stara firma z tradycjami. Kiedyś naprawiali wszystkie samochody a i dziś można jechać na \"bank\" z każdą marką. Na szczęście mam Mondeo więc nie mam najmniejszych problemów z przyjęciem. Między innymi kupiłem samochód ze względu na najlepszy serwis Forda w Polsce i w Elblągu!! Polecam na zakupy i do serwisu. Dają samochody zastępcze i na wynajem. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 11-02-2004
|
Tak potwierdzam, dealer Forda z Elbląga jest w porządku, Sam jestem z Olsztyna ale jak kupować samochód to zdecydowałem się na Elbląg a po drugie jako jedni z nielicznych udzielają odpowiedzi na wysłane pytania emailem.
Janek |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 30-12-2004
Model: Focus II
Silnik: 1,6 100KM
Rocznik: 2008
|
Nie wierzę!!! Dobry serwis Forda 'tylko' 100km ode mnie!!! Piszę się na to!!! Dzięki za informacje.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 28-07-2005
|
Z tymi odpowiedziami na maile od Ford-Wegner to nie do końca prawda, dwa razy wysyłałem do nich zapytanie o ceny części i usług (mam zamiar wymienić pasek rozrządu) i nie doczekałem się odpowiedzi.
|
|
|
|