![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#271 | ||
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 15-01-2005
Model: Mondeo Mk4 i Mk5 oczywiście kombi
Silnik: DW10C 140KM i EcoBlue 190KM
Rocznik: 2012.05 i 2021.07
|
Cytat:
Cytat:
Biernik świetny jest ten regulamin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. PS. Złej formy użyłem ŻĄDAM NIE PROSZĘ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :bluzgi:
|
|
|
|
#272 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 14-03-2005
Model: Focus , Suzuki DL 650 V-Strom
Silnik: 1,6 , 650
Rocznik: 1999 , 2005
|
,karex, twoje "żadanie" nie zostało pozytywnie rozpatrzone Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#273 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 22-08-2004
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nawet benzyne mu spuścili bo biegiem wraca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. U nas dają mandaty za jazde bez pasów a tu prosze pełen luzik... |
|
|
|
|
|
#274 |
|
|
Troche czarnego humoru apropo ostatnich rozrywek emigrantów we Francji
|
|
|
|
|
|
#275 |
|
|
Co mówi matka małego Eskimosa gdy ten po raz pierwszy w zyciu opuszcza swoje igloo ?
- Pamiętaj synu - nie jedz żółtego sniegu ! |
|
|
|
|
|
#276 |
|
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 Zetec
Rocznik: 1995
|
dobre ja bym jeszcze dodał brazowego he,he,he
|
|
|
#277 |
|
Model: Mondeo MKII
Silnik: 1.6 16V + LPG STAG300
Rocznik: 1997
|
Pare ogloszen z gazet ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1. Zaginął mały pudelek. Nagroda. Wysterylizowany. Jak członek rodziny. 2. Wykwintna i nie droga restauracja. Dobre jedzenie fachowo podane przez kelnerki w apetycznych formach. 3. Specjalność dnia: Indyk $2.35; Wołowina $2.25; Dzieci $2.00. 4. Teraz masz szanse przekłuć sobie uszy i zabrać dodatkową parę do domu! 5. Mam kilka pięknych sukienek od babci w dobrym stanie. 6. My nie drzemy Twoich ubrań w pralce. My robimy to ręcznie! 7. Na sprzedaż: pies, je wszystko, lubi dzieci. 8. Cmentarz. Szczyci się takimi osobami jak Moliere, Jean de la Fontain i Szopen. 9. Do sprzedania: antyczne biurko dla kobiety z grubymi nogami i dużymi szufladami. 10.Hotel posiada kręgielnie, kort tenisowy, wygodne łóżka i inne fizyczne rozrywki. 11.Pończochy! Sheer. Zaprojektowane do pięknych sukienek, ale tak doskonale, że większość kobiet nie nosi nic innego. 12.Dzięki nam będziesz mieć ciało, które starczy Ci do śmierci, a nawet dłużej. 13.Meżczyzna, uczciwy. Weźmie wszystko. 14.Używane samochody: po co masz jechać gdzieś indziej i dać się oszukać? Przyjedź do nas! 15.Zatrudnię: mężczyznę do byka, który nie pali i nie pije. 16.Nasze doświadczone matki zajmą się Twoim dzieckiem. Także z klapsami. 17.Serwis samochodowy. Za darmo przyholujemy Twoje auto. Przyjdź do nas, a nigdzie indziej już nie pojedziesz. 18.Jesteś analfabeta? Napisz do nas już dziś! 19.Zatrudnię: Wdowa z dziećmi w wieku szkolnym zatrudni kogoś do pomocy domowych. Musi być zdolny pomóc w rozwijaniu się rodziny. 20.Miseczka do mieszania tak zaprojektowana, aby zadowolić każdego kucharza. Okrągły spód dla lepszego ubijania. 21.Co półroczna wyprzedaż Bożonarodzeniowa. 22.Zatrudnię mężczyznę do pracy w fabryce dynamitu. Musi lubić podróże
|
|
|
#278 |
|
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 Zetec
Rocznik: 1995
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#279 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 25-06-2004
Model: fazer 1000, mondeo mk3 ghia
Silnik: 1.0, 2.0 TDCi
Rocznik: 2004, 2005
|
Kochanie, wyrzuć śmieci...
- K...wa, dopiero co usiadłem! - A co do tej pory robiłeś? - Leżałem. ** JAK WYGLĄDA KACZYŃSKI W SPODNIACH GIERTYCHA...? . . . . . . . . . . . . PRZEZ ROZPOREK... ** - Wyjdziesz za mnie? - Nie!!! Facet żyje długo i szczęsliwie. Chodzi na ryby kiedy chce. Pije piwo kiedy chce. Ogląda mecze kiedy chce itd. |
|
|
|
|
|
#280 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 25-06-2004
Model: fazer 1000, mondeo mk3 ghia
Silnik: 1.0, 2.0 TDCi
Rocznik: 2004, 2005
|
stare, ale z jajem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nigdy nie rozumialem, dlaczego potrzeby seksualne mezczyzn tak bardzo odbiegaja od potrzeb seksualnych kobiet. Wszystkie te gadki o Marsie i Wenus... Nigdy rowniez nie rozumialem, dlaczego tylko mezczyzni sa w stanie myslec racjonalnie... W zeszlym tygodniu poszedlem z moja zona do lozka. Zaczelismy sie pod koldra glaskac i dotykac. Bylem juz goracy jak cholera i myslalem, ze ona rowniez poniewaz to, co robilismy mialo jednoznacznie podloze seksualne. Wlasnie w tym momencie rzekla do mnie: Posluchaj, nie mam teraz ochoty sie kochac, chce tylko, zebys wziął mnie w ramiona, dobrze? Odpowiedzialem: Coooooooooo????????? W odpowiedzi uslyszalem, no jak sadzicie, co? To przeciez jasne: Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z emocjonalnych potrzeb kobiet!; W koncu zrezygnowalem i skapitulowalem. Nie mialem tej nocy seksu i tak zasnalem... Nastepnego dnia poszedlem z zona do Centrum Handlowego na zakupy. Patrzylem na Nia, gdy przymierzala 3 piekne, ale bardzo drogie sukienki. Poniewaz nie mogla sie zdecydowac, powiedzialem Jej, żeby wziela wszystkie trzy. Nie wierzyla wlasnym uszom i zmotywowane przez moje pelne wyrozumialosci slowa, stwierdzila, ze do nowych sukienek potrzebuje rzeciez nowe buty. Zreszta te, ktore na wystawie oznaczone byly cena 600zl. Na to rzeklem, ze, oczywiscie, ma racje. Nastepnie przechodzilismy obok stoiska z bizuteria. Zona podeszla do wystawy i wrocila z diamentowa kolia. Gdybyście mogli Ja widziec!!! Byla wniebowzieta! Prawdopodobnie myslala, ze nagle zwariowalem, ale to bylo Jej w gruncie rzeczy obojetne. Sadze, ze zniszczylem wszelkie schematy myslenia filozoficznego na ktorych sie do tej pory opierala, gdy po raz kolejny powiedzialem Tak i dodalem piekna kolia... Teraz byla wrecz seksualnie podniecona. Ludzie!!! Jej twarz wyrażała tyle uczuc, musielibyscie to widziec! W tym momencie powiedziala ze swoim najpiekniejszym usmiechem: Chodz, pojdziemy do kasy zaplacic. Trudno mi bylo nie wybuchnac smiechem, gdy Jej odpowiedzialem: Nie, kochanie, nie mam teraz ochoty tego wszystkiego kupowac... Jej twarz zbladla jak sciana, a jeszcze bardziej, gdy dodalem: Mam tylko ochote na to, zebys mnie wziela w ramiona. Gdy z wscieklosci i nienawisci juz prawie pekala, wbilem ostatni gwozdz: Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z finansowych możliwości mezczyzn. Sadze, ze nie bede mial seksu do roku 2013... |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| dowcipy , kawały |
|
|