![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 20-08-2005
|
![]()
Witam!
Jestem wlasnie w trakcie czyszczenia siteczka gazu. Jak rozbieralem to mi sie wysypal taki malutki magnesik i nie do konca jestem pewien gdzie jest jego miejsce. Po rozmiarze opilkow na nim sadze ze wewnatrz siteczka (tzn juz po przejsciu gazu przez siateczke), ale przed zlozeniem wole zeby mi ktos to potwierdzil Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [ Dodano: 2005-11-28, 18:30 ] A tak swoja droga to czy takie cus jak na zdjeciu ponizej to bylo bardzo zle??? Tak sie zastanawiam, bo autko ostatnio odmowilo mi posluszenstwa, jechalem i nagle przestal chodzic. Zapalalo na jakies 3 sek i gaslo i tak w kolko. Dlatego wlasnie zabralem sie za filterek. Jak to nie to to biore sie za reduktor/parownik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 03-10-2004
Model: Volvo XC90
Silnik: 2.9 biTutbo
Rocznik: 2004
|
![]()
magnesik jest w najniższej części kielicha w którym jest filter - oczywiście w takim żeby nie wadził jakimkolwiek elementom.
|
![]() |
![]() |