![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 15-01-2005
Model: Mondeo Mk4 i Mk5 oczywiście kombi
Silnik: DW10C 140KM i EcoBlue 190KM
Rocznik: 2012.05 i 2021.07
|
Cytat:
Ale dojście jest w porządku, któryś z projektantów chyba miał dobry dzień i pomyślał: zróbmy coś dla użytkowników, niech też mają chwile radości z tego auta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
|
|
|
|
#22 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 22-05-2006
|
Cytat:
Dzis sie temu jeszcze przyjrze. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
|
Przy samej pompie ma tych plastikach masz takie dynksy. trzeba je wcisnac i wyciagnac te kolanka do góry(zakładajac , ze auto stoi, nie lezy i bak jest nie wyjety Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#24 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
|
nie widze tych dynsów. Pewnie trzeba wcisnac ten oring czerwony(przy białej końcówce) i wyciagnac to kolanko za te uchwyty.
|
|
|
|
#26 | |
|
|
Cytat:
[ Dodano: 2006-05-24, 00:28 ] Udalo sie. Trzeba je jednoczesnie ciagnac do gory i wciskac do dolu ten pierscien plastikowy. W sumie pierwszy raz tam zadladalem ale poprawilem ta konstrukcje i uszkodzenia jakie powstaly podczas tylu lat uzytkowania. Czy to pomoze to sie okaze jak skoncze calosc i zatankuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Napewno dam znac czy cos pomoglo... |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
![]() Zarejestrowany: 25-04-2006
Model: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8 ivtec
Rocznik: 2008
|
Qrde, to ja mam inny jeszcze przypadek, wskaznik dzialal normalnie… do wczoraj.
Tankuje paliwko zawsze do pelna, po wczorajszym tankowaniu wskazowka poszla na max... i juz tak zostala, ani drgnie w dol... Albo mam do czynienia z cudem i nie zuzywam paliwa co niestety musze wykluczyc ( a szkoda ) albo cos nie teges ze wskaznikiem. Czy ten plywak tez moze byc za to odpowiedzialny? |
|
|
|
|
|
#28 |
|
|
Może. Zawiesił się, albo powstało zwarcie do masy.
|
|
|
|
#29 |
|
![]() Zarejestrowany: 25-04-2006
Model: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8 ivtec
Rocznik: 2008
|
a jak go "odwiesic"?
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 21-06-2006
Model: MK2 ST24
Silnik: 2.5 V6 170PS
Rocznik: 1998
|
luckie, moze zatankowales super paliwo ktore sie nigdy nie konczy :fcp2
ja tez mam wlasnie taki problem z tym wskaznikiem... tylko ze ja kupilem autko w niemczech i chyba jakis biedny niemiec musial im jezdzic ze tankowal te niecale 10 litrow i ze mu sie plywak wytarl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz wlasnie testuje jak to jest z tym moim licznikiem w bagazniku od dzisaiaj woze 5 litrow benzynki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zobacze ile km jeszcze zrobie... ale jak tylko nzjade chwilke czasu to wezme sie za wyczyszczenie plywaka... przeczytalem ze jeszcze moze byc cos z elektronika nie tak ale co? aha wracajac do tego plywaka to czym go czyscic? normlanie WD40 czy tym specjalnym plynem do potencjomertow? pozdrawiam rafik
|