![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 Zetec
Rocznik: 1995
|
wiecej bajerów, więcej do psucia he,he,he
|
|
|
#12 |
|
![]() Zarejestrowany: 31-01-2006
Model: ---
Silnik: ---
Rocznik: 1998
|
to siedz sobie w zagotowanym aucie 40+ stopni C bez klimy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#13 |
|
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 Zetec
Rocznik: 1995
|
Sałenka, opalanie... luzik :fcp2
|
|
|
#14 |
|
![]() Zarejestrowany: 21-06-2006
Model: MK2 ST24
Silnik: 2.5 V6 170PS
Rocznik: 1998
|
najlepiej kup sobie jakas gazetke motoryzacyjna dla Twojego wojewodztwa i zobacz czy znajdziesz jakiegos MKII i wtedy porownaj sobie... wiadomo tez ze w ceny zaleza od danego miasta... wydaje mi sie ze cena jest dosyc dobra... na allegro zbytnio nie patrze bo tam czsami ceny sa dosc mocno zanirzone... a jesli chodzi o moja osobista opinie to wolabym kupic autko starsze ale lepiej wyposarzone... ja jednak tak bardzo na rok nie patrze patrze na stan ogolny auta i na jego wyposarzenie... ja kupujac mondka zamienilem sie z rocznika '95 na '94... patrzalem bardziej na silnik na stan ogolny auta korozja itp oraz na jego wyposarzenie chociaz to juz mnie tak bardzo nie interesowalo...
Jesli chodzi o automat to swietna rzecz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. najpier proponuje sie przejechac i wtedy oceniac wrazenia z jazdy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wczesniej tez nie myslalem o automacie ale znajomy ma Vectre B 1.6 w automacie i tak sobie pojezdzilem z nim torche to mi sie to spodobalo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tymbardziej jak wciskasz magiczny przycisk z literka "S" to wtedy chce sie jezdzic jeszcze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja mam automata 1.8 pociskam troche ta Vectre ale kolega jak ma 2.0 to juz w ogole musi byc pocisk... pozdrawiam rafik
|
|
|
#15 |
|
![]() Zarejestrowany: 18-11-2005
Model: VW Sharan
Silnik: 1.9 TDI POWERBOX
Rocznik: 1997
|
Zgadzam sie z tobą raf1k i potwierdzam.... opinie na temat ,,automata,, nalezy przyjmowac tylko od osob ktore jezdzily i maja o tym pojecie, a nie od tych ktore gdzies tam cos slyszaly i nie wiedza i tak z czym to sie je... :fcp1
GALAXY`s Brother (SHARAN) 1.9 Tdi CHipbox http://img376.imageshack.us/img376/8390/awartgo1.jpg S P R Z E D A M____S H A R A N A____w i d o c z n e g o____na____a v a r c i e !!!! __ !!!! __ !!!! __ !!!! __ ... |
|
|
|