Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Strefy klubowe > strefa|kujawsko-pomorska
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 05-07-2006, 00:20   #71
Marq
ford::average

Model: Mondeo MK4 Silver X
Silnik: 2.0 HE, 145 KM, PB
Rocznik: 2008
Domyślnie

No ba, rafik obowiązkowo. W końcu będzie jakiś drugi Mondek oprócz mojego. Bo już mi zaczynało być trochę głupio. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kolega Bauma niestety czasem nie bardzo dysponije, a szkoda, bo MKIII to bym se obejrzał szczegółowo, bo może bym se taki sprawił. :fcp2

Marq jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-07-2006, 12:34   #72
raf1k
ford::advanced

Model: MK2 ST24
Silnik: 2.5 V6 170PS
Rocznik: 1998
Domyślnie

to moze jakbym sie zjawil to sprawdze mojego mondka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jakie to ma przyspieszenie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a chodzi mi konkretnie o roznice miedzy 1.6 a 1.8 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czyli moglbys mi pomoc Marq, Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a masz manuala czy automat?

pozdrawiam
rafik
Stary 07-07-2006, 15:11   #73
Marcin

Imię: Marcin
Model: Scorio
Silnik: 2.3 16v
Rocznik: 1996
Domyślnie

czyżby po zlocie szykował się jakiś wyjazd do Koronowa?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Marcin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-07-2006, 15:12   #74
raf1k

Domyślnie

hehe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nasz pas to chyba jedne z najlepszych miejsc do takiego testowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 07-07-2006, 15:49   #75
Marcin

Domyślnie

w promieniu 50 kilometrów to chyba tak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 07-07-2006, 16:11   #76
raf1k

Domyślnie

a tak ogolnie bedac na tych zlotach przybywacie sami czy ze swoimi dziewczynami albo jakos :> Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo jakbym sie wybieral zeby nie bylo jakos glupio ze ze swoja bym przyjechal Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 08-07-2006, 00:53   #77
Marq

Model: Mondeo MK4 Silver X
Silnik: 2.0 HE, 145 KM, PB
Rocznik: 2008
Domyślnie

raf1k mam manuala, ale ja ze swoją emerycką jazdą to nie wiem czy się nadaję do testowania przyspieszenia. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A przybywamy różnie, czasem z kimś czasem sami, jak masz ochotę to możesz zabrać całą rodzinę, psa, rybki czy co tam jeszcze będziesz miał pod ręką. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :fcp2
Marq jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 08-07-2006, 11:17   #78
Marcin

Domyślnie

majstry, okrelście się na 100% czy jedziemy do Koronowa, bo nie wiem czy mam kołować sobie laqptopa do testów drogowych

[ Dodano: 2006-07-08, 11:37 ]
a możeby zrobić tak, ze zaczniemy sporo wcześniej robiąc przy okazji jakiegoś grila nad wodą czy gdzieś, moja wizja tego jest taka, żeby spotkać się na Łuczniczce powiedzmy o 10. pojechać nad wode np do Samociążka czy do Pieczysk albo do Janowa - Janowo w sumie najbliżej], nad wodą jakiś gril [moge zabrać mojego] czy coś w tym rodzaju, posiedzieć pare godzin, pograć w siate czy coś podobnego potem jakbyście chcieli to na pas.
Stary 08-07-2006, 12:13   #79
raf1k

Domyślnie

hmm wsumie niezla propozycja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Marcin, a do czego Ci laptop :> tylko najwazniwejsze zeby pogoda dopisala Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i wtedy nad wode mozna smignac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. moga byc pieczyska bo po drodze mamy pas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 08-07-2006, 12:29   #80
Marcin

Domyślnie

z Janowa tez po drodze do pasa, po co laptop, podepnę się złaczem dioagnostycznym i pomierzę sobie przyspieszenia, czasy, odczytam kody usterek, o ile są itp
Odpowiedz

Zasady postowania