Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Mondeo
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 07-07-2006, 12:24   #11
TREBOR75
ford::advanced

Imię: Robert
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 Zetec
Rocznik: 1995
Domyślnie

wiecej bajerów, więcej do psucia he,he,he

Robert
TREBOR75 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-07-2006, 12:51   #12
barylkaq

Model: ---
Silnik: ---
Rocznik: 1998
Domyślnie

to siedz sobie w zagotowanym aucie 40+ stopni C bez klimy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

BYŁO PIĘKNE ...
barylkaq jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-07-2006, 13:00   #13
TREBOR75

Imię: Robert
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 Zetec
Rocznik: 1995
Domyślnie

Sałenka, opalanie... luzik :fcp2

Robert
TREBOR75 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-07-2006, 15:07   #14
raf1k

Model: MK2 ST24
Silnik: 2.5 V6 170PS
Rocznik: 1998
Domyślnie

najlepiej kup sobie jakas gazetke motoryzacyjna dla Twojego wojewodztwa i zobacz czy znajdziesz jakiegos MKII i wtedy porownaj sobie... wiadomo tez ze w ceny zaleza od danego miasta... wydaje mi sie ze cena jest dosyc dobra... na allegro zbytnio nie patrze bo tam czsami ceny sa dosc mocno zanirzone... a jesli chodzi o moja osobista opinie to wolabym kupic autko starsze ale lepiej wyposarzone... ja jednak tak bardzo na rok nie patrze patrze na stan ogolny auta i na jego wyposarzenie... ja kupujac mondka zamienilem sie z rocznika '95 na '94... patrzalem bardziej na silnik na stan ogolny auta korozja itp oraz na jego wyposarzenie chociaz to juz mnie tak bardzo nie interesowalo...

Jesli chodzi o automat to swietna rzecz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. najpier proponuje sie przejechac i wtedy oceniac wrazenia z jazdy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wczesniej tez nie myslalem o automacie ale znajomy ma Vectre B 1.6 w automacie i tak sobie pojezdzilem z nim torche to mi sie to spodobalo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tymbardziej jak wciskasz magiczny przycisk z literka "S" to wtedy chce sie jezdzic jeszcze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja mam automata 1.8 pociskam troche ta Vectre ale kolega jak ma 2.0 to juz w ogole musi byc pocisk...

pozdrawiam
rafik
Stary 07-07-2006, 23:48   #15
Dax6

Model: VW Sharan
Silnik: 1.9 TDI POWERBOX
Rocznik: 1997
Domyślnie

Zgadzam sie z tobą raf1k i potwierdzam.... opinie na temat ,,automata,, nalezy przyjmowac tylko od osob ktore jezdzily i maja o tym pojecie, a nie od tych ktore gdzies tam cos slyszaly i nie wiedza i tak z czym to sie je... :fcp1

S P R Z E D A M____S H A R A N A____w i d o c z n e g o____na____a v a r c i e !!!! __ !!!! __ !!!! __ !!!! __ ...
Dax6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania