Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Mondeo
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 24-08-2006, 22:32   #41
jagrall
ford::expert

Imię: Jacek
Model: Mondeo Mk IV
Silnik: 2,0 tdci
Rocznik: 2010
Domyślnie

Cytat:
Napisał ziolo
ja mam 2.0 i 136km według brifu. 94r. MK1
no wlaśnie, masz mk I. my z kolegą destroyerr piszemy o mkII. koniec OT

Stary 25-08-2006, 22:42   #42
kunze
ford::amateur

Imię: Artur
Model: Focus MKII Hatchback
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2005
Domyślnie

Ja za 10.000 nabylem z Holandii mkII z kwietnia 97. Biale kombi 1.8 td, chyba clx - el.szyb.przod, klima, poduszka kierowcy, el.lusterka, el.fot.kierowcy, cd piooner, hak, c.z., aa. Do tego 2.900 oplat z ubezpieczeniami. Moze przeplacilem, ale bylo warto. W sumie wyszlo 12.900 zl.
kunze jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 25-08-2006, 22:43   #43
raf1k
ford::advanced

Model: MK2 ST24
Silnik: 2.5 V6 170PS
Rocznik: 1998
Domyślnie

cos drogie te oplaty... ja oplaty z ubezpieczeniam 2200 :> a same oplaty wyszly 1500zl
Stary 25-08-2006, 22:55   #44
kunze
ford::amateur

Imię: Artur
Model: Focus MKII Hatchback
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2005
Domyślnie

no tak wyszlo, nastepny raz bedzie lepiej
kunze jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 25-08-2006, 23:01   #45
SsMyQ

Model: Mondeo
Silnik: 2,5 V6
Rocznik: 95'
Domyślnie

Panowie ja nie chce nic mowic .....

ale za 5000 wyjąłem swoojego mondeo z 95' 2,5 V6 na felach 16 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wersja ghia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wszystko prócz skóry .. /bo na ... mi ten kaktus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. /

facet miał nóz na gardle .... i sprzedał .Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Autko utrzymane ,ale nie idealne .. troszke powoskuje ,odnowie z lekka fele /lubie jak wyglada Pieknie autko/ i mrr...

dzis chłop chciał mi dac za niego 10000tyś....
hehee
nie sprzedałem go .. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam SsMyQ
Stary 25-08-2006, 23:35   #46
raf1k

Domyślnie

ja za swopjego mondka tez na tych samych aluskach dalem wsumie 1050 europ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 28-08-2006, 09:23   #47
SIERRA

Model: Mondeo
Silnik: 1,6
Rocznik: 93
Domyślnie

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] gitez link :fcp14
a jego zawartość dość kusząca...
SIERRA jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 28-08-2006, 09:43   #48
llechu

Model: Mondeo MKIII i Focus MK I
Silnik: TDCI 2.0 115KM i 1.6 16V
Rocznik: 2003 i 2004
Domyślnie

Kurna, ale zdjęcia to jakoś chyba na szrocie są robione. Zwróciłeś uwagę na sąsiedztwo tego auta? No i było nie było - auto z 93 roku... stare trochę... a zdjęcia zrobione tak, żeby za dużo nie pokazać.
llechu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 28-08-2006, 11:50   #49
jagrall

Imię: Jacek
Model: Mondeo Mk IV
Silnik: 2,0 tdci
Rocznik: 2010
Domyślnie

przypuszczam że to auto tylko na zdjęciu takładnie wygląda... niemcy to nie są idioci, za darmo nic nie oddadzą
Stary 28-08-2006, 12:31   #50
raf1k

Domyślnie

Jesli chodzi o mondka to az taka rewelka nie jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. znaczy chdozi mi o cene duzo sie znajdzie takich za 500euro czy 600euro... trzeba poprostu umiec schandlowac... okolo te 200 euro z ceny zejdzie a jak sie abrdzo cisnie to i nawet wiecej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a im wieksza suma tym wiecej schodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jagrall, z tym oddawaniem to roznei bywa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiekszosc to wlasnie nie niemcy tylko turki itp. a z turkami to mozna tak handlowac ze szok Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. llechu, w niektorycyh miejscach jest tak ze pelno rozbnitych samochodow jest i to wyglada jak szrot zreszta tak to mozna nazwac bo to wlasnie sa szroty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z niemieckiego chyba to sa "autohaus" czy jakos tak... widokiem innych samochodow obok mondka nie trzeba sie przezazac bo tak jest wszedzie jest taki scisk w samochodach ze ledwo sie drzwi da otworzyc gdzie nie gdzie...

a wracajac do mondka SIERRA, troche zle wybrales Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. poniewaz:

Motorschaden - uszkodzenie silnika
Karosserie verkratzt - prawdopodobnie jakies pogniecenia karoserii - na zdjatku widac cos bialegho przy nadklu prawdopodobnie to moze byc w tym miejscu tylko to tej jest najmniejszy pryszcz...

reszta mniej wiecej nie wiem to jest opis ale poduchy raczej beda dobre i reszta bo Beschreibung to opis ogolny poporstu... no wiec z silnikiem roznie to bywa... najbardziej oplaca sie wlasnie kuopwacc uszkodzone samochody czy po wypadku czy z uszkodzonym silnikiem itp... tylko najgorsze ze nie wiadomo co jest tak naprawed... ja moglem kupic mondka za 600euro z 95r tylko ze cos bylo z alarmem bo zapalajac silnik odrazu gasl i niby cos z alarmem... a kto to wie tak do konca... i kupilem mondka sprawnego za 1050euro z dosc dobrym wypasem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie narzekam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiec tego mondka odradzam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

proponuje stronke do przegladania [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] bo po polsku przynajmniej jest wiekszosc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odpowiedz

Zasady postowania