![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#361 | ||
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 21-06-2006
Model: MK2 ST24
Silnik: 2.5 V6 170PS
Rocznik: 1998
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#362 |
|
|
raf1k, gadalem juz z dwoma osobami m.in z Marcinem i z kims jeszcze ale nie pamietam dokladnie z kim i wszyscy maja jeszcze egzaminy, ja rowniez i dlatego dogodnym terminem bedzie 8 lipca. wtedy bedzie wiecej osob i ogolnie moze bedzie lepiej.
Wiec teraz decyzja i tak zalezy od wiekszosci bo ja tutaj jestem tylko ... sami wiecie |
|
|
|
#363 | ||
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 21-06-2005
Model: Mondeo MK4 Silver X
Silnik: 2.0 HE, 145 KM, PB
Rocznik: 2008
|
Cytat:
A co do terminu, to mnie nie przeszkadza. Zdarzało się czasem, że z jakichś powodów termin był przesuwany. Czemu więc nie jeśli macie egzaminy czy inne sprawy. To pewno, że może być i tydzień później. Dla mnie tydzień w te czy tydzień we wte nie robi żadnej różnicy. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :fcp29 |
||
|
|
|
|
|
#364 |
|
|
z tym grillem dobry pomysl ale kurde ciezko znalezc miejsce zeby wszyscy mogli spokojnie samochody zostawic i wtedy grilla zrobic. nie ma chyba takiego miejsca w solcu czy bydg.
z reszta dzisiaj jeszcze pogadam z ludzmi i moze ktos mi powie gdzie cosik takiego mozna zrobic. |
|
|
|
#365 |
|
|
Spokojnie, z tym grillem to ja po części żartowałem. Ale tylko po części, bo... raf1k wie dlaczego. :fcp3 Grilla na pewno gdzieś zrobimy poza Bydgoszczą i pewnie jaoś tak bardziej na łonie natury. Ale to się jeszcze wszystko ustali. Póki co spot może być bez grilla. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Liczy się przeca towarzystwo a nie żarcie.
|
|
|
|
|
|
#366 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#367 |
|
|
Marq, cos sie pomysli w koncu czasu jest nie malo a raf1k, moze glodny??
|
|
|
|
#368 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#369 |
|
|
zartowalem przeciez
na takie wieksze spotkanko dla tutejszych jak i innych z oddali moglibysmy zrobic tak jak opisal Marq, gdzies na lonie natury, przynajmniej jedna nocka i oczywiscie kazdy zabiera ze soba wybrane osoby a nie ze tylko sami !!! [ Dodano: 2007-06-07, 17:25 ] znalazlem a w zasadzie przypomnialo mi sie swietne miejsce na spota z grillem. Moze z was ktos widzial albo moze i byl przy soleckich masztach radiowych (widac je z obwodnicy juz) jest budka ladna drewniana, stawik i duzo miejsca. wlasnie przed chwila tam bylem i powiem ze tylko kilka osob tam bylo wiec i miejsce moze byc swietne zwazywszy na fakt ze ja tam juz nie raz bylem 2 lata temu i bylo w miare fajnie. Jedyny klopot jaki moze byc to obrzydliwe i upierdliwe oraz ciagle szukajace krwi muszki |
|
|
|
#370 |
|
|
Wstawać, nie spać, zwiedzać... :fcp2
Spot w niedzielę a Wy mata nie powiem gdzie... :fcp12 To gdzie robim tego spota. HSW Łuczniczka jak zwykle? Czy jak? Bo tera to chyba trochu późno na zmianę miejsca. No już, gadać mnie tu szybko. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|