Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Strefy klubowe > strefa|kujawsko-pomorska
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 06-06-2007, 20:26   #361
raf1k
ford::advanced

Model: MK2 ST24
Silnik: 2.5 V6 170PS
Rocznik: 1998
Domyślnie

Cytat:
Napisał Marq
A grilla zrobisz? Bo tu wszyscy głodni i doczekać się tego grilla nie mogą.
jakas aluzja moze? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał lewy_solec
ustalam termin na 8 lipca.
dlaczego na 8 :> pierwsza niedziela wypada 1 lipca ;p wiec powinnismy sie 1 spotkac ;p

Stary 06-06-2007, 21:11   #362
lewy_solec

Domyślnie

raf1k, gadalem juz z dwoma osobami m.in z Marcinem i z kims jeszcze ale nie pamietam dokladnie z kim i wszyscy maja jeszcze egzaminy, ja rowniez i dlatego dogodnym terminem bedzie 8 lipca. wtedy bedzie wiecej osob i ogolnie moze bedzie lepiej.

Wiec teraz decyzja i tak zalezy od wiekszosci bo ja tutaj jestem tylko ... sami wiecie
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-06-2007, 11:02   #363
Marq
ford::average

Model: Mondeo MK4 Silver X
Silnik: 2.0 HE, 145 KM, PB
Rocznik: 2008
Domyślnie

Cytat:
Napisał raf1k
Cytat:
Napisał Marq
A grilla zrobisz? Bo tu wszyscy głodni i doczekać się tego grilla nie mogą.
jakas aluzja moze? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A może. :fcp27

A co do terminu, to mnie nie przeszkadza. Zdarzało się czasem, że z jakichś powodów termin był przesuwany. Czemu więc nie jeśli macie egzaminy czy inne sprawy. To pewno, że może być i tydzień później. Dla mnie tydzień w te czy tydzień we wte nie robi żadnej różnicy. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :fcp29
Marq jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-06-2007, 11:52   #364
lewy_solec

Domyślnie

z tym grillem dobry pomysl ale kurde ciezko znalezc miejsce zeby wszyscy mogli spokojnie samochody zostawic i wtedy grilla zrobic. nie ma chyba takiego miejsca w solcu czy bydg.

z reszta dzisiaj jeszcze pogadam z ludzmi i moze ktos mi powie gdzie cosik takiego mozna zrobic.
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-06-2007, 12:27   #365
Marq

Domyślnie

Spokojnie, z tym grillem to ja po części żartowałem. Ale tylko po części, bo... raf1k wie dlaczego. :fcp3 Grilla na pewno gdzieś zrobimy poza Bydgoszczą i pewnie jaoś tak bardziej na łonie natury. Ale to się jeszcze wszystko ustali. Póki co spot może być bez grilla. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Liczy się przeca towarzystwo a nie żarcie.
Stary 07-06-2007, 12:29   #366
raf1k

Domyślnie

Cytat:
Napisał Marq
Spokojnie, z tym grillem to ja po części żartowałem. Ale tylko po części, bo... raf1k wie dlaczego.
hmm... nie mam pojecia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 07-06-2007, 12:32   #367
lewy_solec

Domyślnie

Marq, cos sie pomysli w koncu czasu jest nie malo a raf1k, moze glodny??
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-06-2007, 12:33   #368
raf1k

Domyślnie

Cytat:
Napisał lewy_solec
raf1k, moze glodny??
nie nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. glodny nie jestem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 07-06-2007, 12:41   #369
lewy_solec

Domyślnie

zartowalem przeciez

na takie wieksze spotkanko dla tutejszych jak i innych z oddali moglibysmy zrobic tak jak opisal Marq, gdzies na lonie natury, przynajmniej jedna nocka i oczywiscie kazdy zabiera ze soba wybrane osoby a nie ze tylko sami !!!

[ Dodano: 2007-06-07, 17:25 ]
znalazlem a w zasadzie przypomnialo mi sie swietne miejsce na spota z grillem.
Moze z was ktos widzial albo moze i byl przy soleckich masztach radiowych (widac je z obwodnicy juz)
jest budka ladna drewniana, stawik i duzo miejsca. wlasnie przed chwila tam bylem i powiem ze tylko kilka osob tam bylo wiec i miejsce moze byc swietne zwazywszy na fakt ze ja tam juz nie raz bylem 2 lata temu i bylo w miare fajnie. Jedyny klopot jaki moze byc to obrzydliwe i upierdliwe oraz ciagle szukajace krwi muszki
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 25-06-2007, 18:29   #370
Marq

Domyślnie

Wstawać, nie spać, zwiedzać... :fcp2

Spot w niedzielę a Wy mata nie powiem gdzie... :fcp12 To gdzie robim tego spota. HSW Łuczniczka jak zwykle? Czy jak? Bo tera to chyba trochu późno na zmianę miejsca. No już, gadać mnie tu szybko.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odpowiedz

Zasady postowania