![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 23-11-2007
|
Cześć
Chciał bym założyć alarm do Focusa I, taki zakupiony na Allegro. np coś takiego. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] lub [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Czy spotkaliście się z tymi alarmami i co są one warte. Czy nie będę miał problemu z samodzielnym montażem. dzięki za wszelakie informacje.
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 28-11-2007
Model: FF1+S-Max-Fiesta
Silnik: 2,0TDCI 130 aut - 1,4 TDCI
Rocznik: 2008r titan.- 2002r
|
Witam-ja własnie dzisiaj likwiduje alarm w takim samym focusie a zakładany był u alarmowca-same kłopoty jak otwieram szyby gasnie silnik-po wyłaczeniu silnika iwyjeciu kluczyka auto się blokuje-mam CB i jak zaczynam nadawać to gasnie silnik iblokuje zamki-rok czasu byl spokuj ateraz cyrk-sam napewno nie zamontujesz ate co są naAllegro tobadziewie jeżeli chcesz koniecznie pojechać do firmy-ja zapłaciłem 600zł a okazało się że moduł jest zAllegro badziewie -słyszałem że skorpion jest dobry-ja teraz zakladam samoróbke ukryty wyłacznikitd...Pozdrawiam Mirek..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 24-11-2007
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2008
|
niedługo będę miał założony jakiś alarm. opowiem jak i co. Pozdrawiam!!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 16-08-2007
|
Bede czekal na opis doswiadczen :fcp4