![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 25-02-2006
|
![]()
Witam
Wożę w mondku UMPC Asus R2H umiejscowionego na szybie na specjalnym uchwycie. Problem jest natomiast z klawiaturą. Może ktoś gdzieś widział w jakimś sklepie jakąś półkę lub uchwyt. Coś na którym można by ją położyć. Korzystanie z klawiatury ekranowej podczas jazdy to masochizm, a klepanie "na ślepo" w klawiaturę leżącą na siedzeniu pasażera tez nie jest za bardzo wygodne - nie mówiąc o bezpieczeństwie jazdy. Najlepsza by była taka możliwość by ją umiejscowić gdzieś na wysokości centralnych kratek nawiewu. Ma ktoś jakiś patent? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: 18-12-2007
Model: Mondeo
Silnik: 2l
Rocznik: 2004
|
![]()
Może taki:
http://www.nexxia.co.uk/smart_clips/images/RH1558.jpg Ford Mondeo 2001 > Clip "This Smart Clip fixes over the Air vent of the Dash Board and provides a mounting point for Hands free kit of Ipod adaptors. Extension plate can also be fitted if two items require mounting." Tylko cena poraża! GBP 14,99 :fcp15 Dobrze, że chociaż z VATem :fcp1
![]() |
#3 |
|
![]()
No nie bardzo takie mi pasuje(kapryśny jestem co nie :fcp1 ), ale dzięki za odpowiedź. Chodzi mi o takie cos żeby można było położyć klawiaturkę.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko sie nie śmiejcie. Rysownik ze mnie żaden :fcp2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 26-09-2005
Model: ex Ka
Silnik: 1,3
Rocznik: 1998
|
![]()
To w mojej skromnej opinii nie pozostaje nic innego jak wykazac sie zdolnosciami manulanymi i zrobic sobie takie cos samemu. Generalnie prosta sprawa ale wszystko zalezy od tego co znajdziesz pod oslona nawiewu - chodzi mi o punkty mocowania przyszlej polki. Ale dla chcacego nic trudnego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a nie sadzie, zeby ktokolwiek robil takie cuda i to akurat do tego samochodu. Osob, ktore potrzebuja cos takiego jest minimalna ilosc wiec produkcja sie po prostu nie oplaca. Przynajmniej ja to tak widze :fcp4
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: 18-12-2007
Model: Mondeo
Silnik: 2l
Rocznik: 2004
|
![]() Cytat:
Pozostają Tobie jedynie robótki ręczne. Jak Ci sie uda to cyknij fotkę i pochwal sie nam wszystkim :fcp1
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No to po niedzieli sie do tego zabieram. A na razie łikend :fcp29
|
![]() |
![]() |