![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 18-02-2004
|
![]()
Witam
Zmieniam radio Ford 5000 na inne 1 din. Oczywiście muszę dokupić okablowanie i ramkę ...no i mam dylemat [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - ta mi najbardziej pasuje i pisze że do Mondeo [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - ta mi pasuje ale nie pisze że do Mondeo [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - ta to chyba standardowa. poradźcie co mam wybrać aby pasowało...może jakieś namiary na allegro. Pozdrawiam PabloG P.S [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] A tu jeszcze jest - szyna prowadząca radio czy to jest niezbędne? Nie jest to klips podtrzymujący |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 26-09-2005
Model: ex Ka
Silnik: 1,3
Rocznik: 1998
|
![]()
Przed nowa generacja Mondeo/Focusa wszystkie radia 2din byly identyczne - chodzi mi tu o ksztalt przodu bo 2 din to zawsze 2 din Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz zaczeli kombinowac z jakims 1,7din itp. ale nie istotne. Osobiscie ze znajomym montowalem do Focusa 1 ta najprostsza - czyli sama dolna czesc. Wg mnie jednak lepszym rozwiazaniem jest jednak ta duza obejmujaca cala dziure - ladniej to wyglada i masz niezbedny wieszak w komplecie.
![]() |
#3 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 16-04-2006
Model: foka
Silnik: 1,8 / 66kW
Rocznik: 2000
|
![]()
redukcję możesz zastosować dowolną z powyższych - wszystkie powinny być ok
w każdym razie ja montuję zaślepkę nad radiem; istotne są kable - w fordzie na audio są 2 wyprowadzenia do masy