![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 07-11-2007
|
![]()
Witam. Chcialbym wymienic lewy próg w focusie który uległ wgnieceniu i zależy mi na tym, żeby właściciel nic nie podejrzewał. Blacharze doradzali mi wycięcie i wymiane fragmentu, jednak nie wchodzi to w gre gdyż może być coś po tym widać. Chcialbym zapytac kogos bardziej doswiadczonego ode mnie czy mozna po prostu wykręcić stary próg i przykręcić nowy? Czytając podobne posty na forum widzialem że mogą wystąpić jakieś problemy z błotnikami, aha i czy nie orientuje się ktos ile taka przyjemność może mnie kosztować? Z góry dzięki i pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 05-03-2007
Model: Mondeo mk5 Vignale
Silnik: 2,0 ecoblue AWD
Rocznik: 2020
|
![]()
Progi, taj jak tylne nadkola, to elementy które się wycina i wspawuje nowe. Nie da się odkręcic progu. Dobry blacharz/lakiernik zrobi to tak, że znac nie będzie. Ceny są różne. Ja dostałem propozycję-1200 zł/2szt. Powodzenia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 13-01-2008
|
![]()
Cena zależy od tego co jest do zrobienia.
Dobry blacharz tak wstawi nowe fragmenty progu że nie trzeba wymieniać go całego i będzie taniej. |
![]() |
![]() |