![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 24-03-2007
Model: Mondeo Kombi
Silnik: TD
Rocznik: 1996
|
![]()
Ja z takim prozaicznym pytankiem. czy jest sens montować nakrętki zabezpieczające przed kradzieżą?? Z tego co widzę na allegro to jest parę wzorów które się powtarza i tyle? Więc po co - skoro i tak złodziej może sobie kupić cztery rodzaje kluczów i odkręcić każdą "niestandardową" śrubę.
![]() |
#2 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 26-09-2005
Model: ex Ka
Silnik: 1,3
Rocznik: 1998
|
![]()
Powiem więcej - są specjalne nasadki pozwalające odkręcić takie nakrętki :fcp4 Wystarczy telefon do serwisu, że złapałeś gumę i nie masz tej nakładki do zabezpieczeń - przyjadą i odkręcą - to tak z doświadczenia :fcp4
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: 05-03-2008
Model: Mondeo MK II
Silnik: 1.6 16V
Rocznik: 98`
|
![]()
no nie wiem czy tak odkrecaja na gębe, jesli tak to jacys latwowierni... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., wg mnie sa przydatne bo wracajac ze sklepu nie zobaczymy auta na cegowkach a te na allegro to moze jakies uniwersalne wzory, ale jak sie zamawia za jakies 100zl 4 ze specjalnym wzorem w firmie nie bedacej zakladem w garazu na osiedlu, to raczej moga sobie probowac je odkrecic, ostatecznie urwac, gorzej ma sie sprawa jak sie je zgubi, ale rada na to jest prosta strzec jak oka w glowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ja osobiscie jestem za i dla pewnosci zainwestuje w 2 rozne komplety Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 25-06-2004
Model: fazer 1000, mondeo mk3 ghia
Silnik: 1.0, 2.0 TDCi
Rocznik: 2004, 2005
|
![]()
przyjada i odkreca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w tv z urkytej kamery nagrywali jak laweciarze sciagali samochody ludziom, ktorzy tlumaczyli zatrzasniecie kluczykow czy cos. Nie sprawdzali nawet dokumentow samochodu. Absolutnie nic. Na lawete i pod wskazane przez tego kogos miejsce odstawiali auto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 10-01-2006
Model: Fusion
Silnik: Hybrid
Rocznik: 2015
|
![]()
Robercik83, polecam ten temat jeśli idzie o "łatwość" zdięcia nakrętek [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Jeden Procent dla "Małego Komika" Jest: BMW E61 LCI 520D Ford Fiesta MKVII 1.25 82 PH GOLD były Ford Mondeo MKIII 2.5 V6 GHIA SPRZEDAM http://www.polskajazda.pl/Samochody/Ford/Mondeo/56936 Ford Mondeo MKII 1.8 16V LPG , CB on-board http://polskajazda.pl/Samochody/Ford/Mondeo/2216 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: 05-03-2008
Model: Mondeo MK II
Silnik: 1.6 16V
Rocznik: 98`
|
![]()
@misiek - no zalezy od ludzi ale skad laweciaze wiedza od kogo mamy zakretki, moze to byly jakies uniwersalne zabezpieczenia? watpie by ktos "zainteresowany" felami odrazu wiedzial skad mamy nakretki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam |
![]() |
![]() |