![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 25-07-2008
Model: Fcus
Silnik: 2.0 TDCi 150KM
Rocznik: 2015
|
Cytat:
Ja na razie nic nie wyciszam ani nie oklejam, no chyba że polskie drogie "wyluzują" moje wnętrze.
|
|
|
|
#42 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 24-10-2007
|
Cytat:
Teraz to juz nie będziesz musiał nic wygłuszać w samochodzie, płaczące dziecko zagłusza wszelkie inne dźwięki :fcp3 |
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 05-06-2007
Model: S-max FL, Ecopasqda st-line,Edge 2fl
Silnik: 2.0 tdci, 1.0 w 3 cyl at6, 2.0 w 4cyl at8
Rocznik: 2010,2018,2019
|
czas zalozyc watek :
JAK WYGLUSZYC DZIECKO W SAMOCHODZIE Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#44 |
|
![]() Zarejestrowany: 30-04-2008
Model: C-max 2007
Silnik: 1,8 tdci
Rocznik: 2007
|
Drzwi i podłoga kierowcy zrobione
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
|
heheh ,ze nie zauwazylem , a ja chcialem sobie boczki zalatwiac takie jak ty masz na drzwiach , z nadzieja ,ze bedzie ciszejGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no one to chyba tylko wygodniejsze sa przy przyciskach otwierania okien, bo u mnie nagminnie otwierac tylne okna, zeby byly troszke blizej. a tak klade reke i ..wieje mi z tylu. a poza tym jazda tym autem z otwartym oknem powyzej 50 km, to juz dudnienie od wiatru takie ,ze szok. kiedys cos takiego zaobserwowalem w astrze z szyberdachem. przy pewnej predkosci robilo sie dududududu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. auto bez klimy, wiec otwarte okna , ale takich dzwiekow , to nie byloGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#46 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-06-2008
Model: C-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2005
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 11-11-2007
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1,6 tdci
Rocznik: 2006
|
Dla mnie jest cicho, wczesniej jeżdziłem Corsą C 1,0, ale skoro ktoś ma czas i ochotę, czemu nie dopasować hałasu do siebie . Pozdrawiam :fcp1
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 29-08-2008
|
witam.posiadam od niedawna c-maxa 2.0 TDCI z 2004 r i problem dotyczy po czesci tego co opisujecie na forum ale nie do konca,otoz nie wymaga on takiego wygluszenia jak pokazano na zdjeciach ale przy predkosci powyzej 60km/h z okolic przedniej szyby(tak mi sie wydaje) dobiega taki gwizd jakby gdzies w uszczelce byla szczelina czy cos w tym stylu.
czy ktos z was uzytkownikow spotkal sie z podobnym problemem?prosze o jakas porade,podpowiedz |
|
|
|
|
|
#49 |
|
![]() Zarejestrowany: 14-07-2008
Model: FORD FOCUS C-MAX
Silnik: 1.6 TDCI 110 KM
Rocznik: 2004
|
Witam!
Zamierzam również wygłuszyć C-Maxa i tu moje pytanie.......Czy te maty Boll to są te same co są wystawione na Allegro za około 5 złotych za 1 sztukę? Jeśli nie to proszę o szczegółowe podanie danych (firma, cena, wymiary itd) mat wygłuszających. Przesyłam linki.. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... 1. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 2. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 3. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Proszę o doradzenie mi, które mam wybrać i które są najlepsze za dobrą cenę. Pozdrawiam! :fcp6 |
|
|
|
|
|
#50 |
|