![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#91 |
|
ford::expert
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo MK5 FL Vignale
Silnik: 2.0EcoBlue
Rocznik: 2020
|
Czesc
Jako ze kupuje nowy set felg, potrzebuje i czjniki. Sprzedawcy felg oferuja czyjniki, ktore wygladaja inaczej niz te znane do forda (z trojkatem). Wiem ze te czujniki sa 433MHz. W zwiazku z tym pytanie: istnieja uniwersalne czujniki ktore faktycznie sie nadaja do MDO (i dzialaja poprawnie), czy mam kupowac te z trojkatem wg numerow Forda?
|
|
|
#92 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Marecki
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2.0 TDCI TREND POWERSHIFT
Rocznik: 2016
|
Cześć Panowie,
Tak jak w temacie, wymieniłem już 2 kpl. czujników ciśnienia fordowskich i po 3-4 h jazdy wywala błąd Kontrola ciśnienia opon - Awaria. W czym problem, co robię źle ? Za każdym razem zeruje czujniki w menu komputera na zegarach, trzymając OK, chwila spokoju i znowu wraca. Czujnik org. FORD, 433 Mhz, kod produktu EV6T-1A180-CB - 4 szt. |
|
|
|
|
|
#93 |
|
ford::advanced
![]() Imię: .
Model: Mondeo mk5
Silnik: 1.5 ecoboost 2.0 TDCi
Rocznik: 2018/2018
|
Trzeba je zaprogramować. Albo forscan albo urządzenie z aledodupyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|