![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#111 | |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Cytat:
Czeka Cię też wymiana kosza. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez Antej ; 11-02-2022 o 11:21 |
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Mateusz
Model: Tourneo Custom
Silnik: 2.0 170HP
Rocznik: 2019
|
Dzięki.
I to jest kosz kompatybilny z radiem zarówno Sony jak i owalnym 6000CD? |
|
|
|
|
|
#113 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Sony, 6000CD od strony "montażowej" wyglądają tak samo, nie ma różnicy, do FX tez pasuje.
Niepotrzebnie panikujesz. Robię co jakiś czas takie upgrade z 6000CD, włącznie z dokładaniem BT od podstaw, montażowo wyjąć jedno- włozyć drugie. |
|
|
|
|
|
#114 |
|
![]() Imię: Mateusz
Model: Tourneo Custom
Silnik: 2.0 170HP
Rocznik: 2019
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
, postanowiłem podzielić wymianę audio na etapy. Na razie mam w planie podmiankę kanciastego 6000 na Sony. Wolę dopytać o szczegóły i dokupić plastiki takie żeby pasowały.
W kolejnym etapie będę próbował kompletować mikrofon/wiązkę/moduł. I być może będę szukał pomocy w uruchomieniu ustrojstwa. Dobrze kojarzę że jesteś z kuj.pom.? |
|
|
|
|
|
#115 | ||
|
FORD|AUTHORIZED
|
Cytat:
Cytat:
Tak to jak się już ktoś zdecyduje na zdjęcie ramki, to biorę wszystko co potrzeba i montuję. Przemyśl czy nie wstawić prostokątnego FXa, finalnie będzie podobnie cenowo. Ramka [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez Antej ; 11-02-2022 o 19:02 |
||
|
|
|
|
|
#116 |
|
![]() Imię: Marek
Model: Ford S-max
Silnik: 2.0 TDCI - 140 KM
Rocznik: 2007
|
Dzień dobry, drodzy forumowicze mam problem z prawidłowym działaniem stacji Isudar T68 z Android 10, 2GB Ramu i 32 GB pamięci zakupione naportalu Aliexpress przeznaczone do Forda S-max a i o dziwo chyba nie do końca z tym przeznaczeniem im wyszło, bo radio działa tylko na włączonym silniku, gdy zgaszę auto to radio po chwili się wyłącza, podłączyłem wszystko wg instrukcji i myślałem że będzie ok a tu klops, problem jest także z Canbusem bo nie działają przyciski z sterowania kierownicy, robiłem ich adaptację ale niestety żaden się nie przypisuje, może ktoś z was miał podobny problem i wie jak go rozwiązać.
Bump: Ostatnio edytowane przez marcus93 ; 13-02-2022 o 17:40 |
|
|
|
|
|
#117 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: Sławek
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
|
Cytat:
1)chcę mieć nawigację i kamerę cofania 2)brakuje mi dużego poketła a jest nie do kupienia , nikt go nie ma na sprzedaż 3)przyciski nie sa powycierane ale jakby lakier sie odklejał od przycisków- to strzasznie szpeci a jak wyżej jest nie do kupienia albo ceny z kosmosu. Tak więc czy da sie zamontowac coś w miejsce NX,a? przegrzebałem forum i nic nie znalazłem, a chciałbym też , żeby grafika na convers+ została tzn wizualizacja czujników parkowania, wizualizacja włączonych świateł, wizualizacja ciśnienia w oponach) Prosze o pomoco , może ktoś przeprowadzał taki zabieg |
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
![]() Zarejestrowany: 13-09-2022
Model: S-Max
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2010
|
Witam serdecznie,
Potrzebuje zamontować kamerę cofania w swoimi S-Maxie i tutaj pojawia się problem, a mianowicie obecnie posiadam zwykłe radio Sony 6000cd i potrzebuje założyć coś z ekranem. Na oku mam te dwa modele: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] oraz [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ewentualnie [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - tylko nie wiem czy będzie tu dostępny język polski Czy ktoś może użytkuje i może coś o nich napisać. Czy jest to może wyrzucenie pieniędzy w błoto, czy jednak warto kupić? Nie mam convers plus, zależy mi aby działały przyciski na kierownicy. Dziękuję za pomoc Ostatnio edytowane przez Nowak1118 ; 13-09-2022 o 19:31 |
|
|
|
|
|
#119 |
|
![]() Imię: Dawid
Model: Ford S-Max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2013
|
Witam.
Zakupiłem niedawno S-Max 2.0 163KM z 2013 roku. Mam tam fabrycznie takie radio jak w załączniku. Problem z tym, że: - Mikrofon słabo działa (czytałem o tym na forum i wiem, że mikrofony są słabej jakości) - Po bluetooth mam tylko rozmowy, a nie przesyła multimediów (np. muzyki z youtube) Wymyśliłem sobie, że oba te problemy rozwiąże radio z androidem jednak od kilku dni szukam i niestety polskie firmy twierdzą, że nie mają takiej jednostki na stanie/w ofercie. Może ktoś przerabiał z Was taki problem i coś doradzi? |
|
|
|
|
|
#120 | |||
|
ford::expert
![]() Imię: Rafał
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2010
|
Cytat:
1. Mikrofon jest uszkodzony, albo 2. Radio nie jest radiem fabrycznie zamontowanym i ktoś, kto wstawił to radio zamiast innego, pokpił sprawę. Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Parch ; 25-04-2023 o 11:33 |
|||
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| parktronic , radio |
|
|