![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#11 |
ford::beginner
![]() Imię: Karol
Model: Mondeo 2.5T TITANIUM
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2007
|
![]()
Poszło elegancko, tylko szkoda, że te listewki fabryka są plastikowe pokryte chromem, nie można przesadzić z polerowaniem. Podstawa to szorwać półkolistymi ruchami bo góra/dół nic nie idzieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Listewki wypucowane pastą
DURSOL- niemiecki odpowiednik autosola,- tak gość mówił w sklepie. Koszt 20zł. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ford::advanced
![]() Imię: Andrzej
Model: Mondeo MK4 - MK5
Silnik: 2.5 T 275KM/391Nm -2.0 TDCI 150KM
Rocznik: 2008- 2017
|
![]()
To ja spytam tak przy okazji, u mnie listwa w tylnych drzwiach na początku troszkę odstaje do góry i nie licuje się z ta w przednich drzwiach, można ją oczywiście przycisnąć i dochodzi, ale coś tam jej nie trzyma , czy jak kolega ją już zdemontował, to czy jest tam jakaś możliwość poprawy tych "zaczepów" ( czy co kol wiek tam jest) co trzymają listwę?
![]() |
#13 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 09-08-2013
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2,0 163KM
Rocznik: 2014
|
![]()
Odświeżam temat.
Wrzucam zdjęcie mojego boczku z Mondeo. Dodatkowo, auto wyposażone w ten 10-cio głośnikowy zestaw audio. Gra to sympatycznie, tylko te listewki czarne, "brzęczą" jak diabli. Niby skóra wkoło, Wygląd piękny, a dzwoni jak ministrant na sumie. Macie może szanowni pomysł jak to uszczelnić? Co zrobić, żeby to nie było luźne? U mnie, sama ta listewka piano black (chyba tak się nazywa?), jest dość ruchoma, i ma luzy lewo-prawo na poziomie około 2 mm. Jakąś gąbkę podłożyć? |
![]() |
![]() |