![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | ||
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Michał
Model: SZUKAM
Silnik: 2.0 tdci czy 2.2 tdci
Rocznik: 2009-2012
|
O, ale fajnie,że taki ruch w temacieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dzięki !
1. Czyli 163 vs 140 = TO SAMO tylko mapa? Aha,czyli dla mnie bez różnicy który kupię, bo pewnie na chipie i tak się skończy. Ale pociąga mnie 2.2Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. najbardziej! 2. Vin nie mam, ale jak tylko coś pojadę obejrzeć zaraz wrzucę - nie myślałem nawet,że taki ruch spowoduję i taką pomoc od Was otrzymam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 3. o Vitocars słyszałem dobre opinie i mam bliskoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - ale mondeo nie widzę w ofercie otomoto... 4.w Czewie jest jeszcze jakiś tz auto - też ma 2 sztuki ładne na foto [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] !!!5. A jak z tymi automatami? Bać się, czy nie przy przebiegu ok. 200kkm??!!! Bump: A jeszcze pytanie,bo już się pogubiłem w wersjach - Ghia , Titanium, Titanium X, Titanium S? czym one się różnią? Wiem, że pewnie milionowe pytanie w tej kwestii, ale widać po mojej dzisiejszej odpowiedzi (dopiero), że nie miałem czasu siedzieć w necie. Przepraszam jeśli idę na straszną łatwiznęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
![]() Imię: Maciej
Model: Ford s max
Silnik: 2.0 d
Rocznik: 2008
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
W przebiegi nie wierzę też, nie jestem aż taki nowicjuszGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale jak jest dokument z ostatniego przegladu 3 mce temu, i jakaś tam książka z wlepką orginalną, pieczątką (może z allegro) to jakoś łatwiejGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. uwierzyć. Tych z Lgoty najlepszefury.pl (mogę to podać?) mam pod nosem i byłem i widziałem co stoi na podwórku.
Bump: a jaki koszt tempomatu w razie czego w mondeo? w V70 taki bajer kosztował mnie 600zł program+ 160zł guzki z kabelkiem i nie szło taniej |
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
140 km na mondka już daje radę.zawsze może być więcej .Co do automatach to różnie bywa z tymi skrzyniami.widzialem 400 tkm i skrzynia jeszcze chodzila a zazwyczaj są tańsze w zakupie,ale dr spalanie większe,chyba że na trasie .
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
Ja osobiście skłaniał bym ku manualnej skrzyni. I tak już sporo podzespołów może mam portfel odchudzić a automat najbardziej.
|
|
|
|
|
|
#18 | |||
|
ford::advanced
![]() Imię: Radzio
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCi