![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Miałeś moduł BT ze stałym kodem PIN,
a teraz masz moduł ze zmiennym kodem PIN, której to funkcji - Twoje radio nie obsługuje pozdrawiam Arturek
|
|
|
#12 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 24-02-2025
Model: Focus MK2 Lift
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2010
|
Czyli co mam zrobić? Zmienić radio? Zmienić moduł BT? Czy jest jeszcze jakieś inne rozwiązanie?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Są wątki: - o dokładaniu modułu BT - o wymianie radia Ford 6000 na Ford Sony i tam była dyskusja => jedni sugerowali aktualizację oprogramowania radia, a inni na nowszy model radia jeśli chodzi o same radia 6000 to proszę popatrzeć na prawe przyciski w poniższych radiach a) 'gorsze" radio 6000 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. b) "lepsze" radio 6000 (obsługa MP3) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. c) poglądowe Sony - były różne wersje rózniące się funkcjonalnością i firmwarem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 17-06-2025 o 20:54 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 24-02-2025
Model: Focus MK2 Lift
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2010
|
Mam tą gorszą wersje 6000CD, miałem moduł BT, tylko przestał działać i stąd próba wymian na inny. Jeżeli dobrze rozumiem to ten moduł nie zadziała z moim radiem i muszę wymienić radio na nowsze lub moduł na inny tak?
Wystarczy na lepsze 6000CD czy musi być Sony? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Ehhhhj... poradnictwo.....
Rocznik wskazuje na wiązkę stereo. Czyli zmienny pin. Radio 6000CD obsługuje tylko BT Voice. Takie moduły to koszt 50zl. Kupiłeś multilang z BT Audio za wiele wiecej, bezsensownie 6000CD te z mp3 na pewno obsługuje sam Voice z tego modułu, ale moduł wymaga konfiguracji. 6000CD podstawowe nie wiem czy w ogóle ruszy ten moduł, a i tak jest to bezsensowne. Wymiana na radio Sony to obecnie jedyna opcja, warunek musi byc w odpowiednim roczniku i te z Mdo Mk4/Smax polift maja inne zlacze anyeny,wiec przejsciowka (kolejny wydatek). |
|
|
|