![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | ||
|
ford::beginner
![]() Imię: Michał
Model: Focus
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2014
|
Cytat:
"My" czy "ja", bo kolega przed Tobą również aktywny na forum sugerował, że jednak można by to zrobić przez IDS lub UCDS, nikt inny głosu na ten temat nie zabrał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. O USB pytam, bo z innego tematu wiem, że możliwe jest dołożenie portu, a o braku możliwości aktualizacji ...212 nie byłem przekonany. Cytat:
Nie wiem, czy mam akurat ten moduł, ale po tej aktualizacji (z pendrive'a) mój focus zaczął gadać po polsku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. /// Zapewne chodzi tu o samą aktualizację Sync'a, którego nie mam w fieście, ale nie wiń mnie, że jeśli np tu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ...czytam o aktualizacji 212, a Ty piszesz o braku możliwości, dopytuję dalej. Ostatnio edytowane przez namase ; 29-12-2019 o 01:37 |
||
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::amateur
Model: Mondeo MK IV
Silnik: 2.0 140KM
Rocznik: 2009
|
Szukam modułu BT/VC/USB z polskimi komendami do mondeo mk4 2009. Nigdzie nie mogę znaleźć tego na sprzedaż, może ktoś tutaj ma na zbyciu?
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Cytat:
Za 200 mozesz kupic angielskojezyczny za 150 niemiecki. Ostatnio edytowane przez Antej ; 04-01-2020 o 17:25 |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Ford zawarł liczbę 212 w numerze części modułu BT/VC "wielojęzycznego" - tego co to do niego niema aktualizacji, o czym pisze kolega @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - oraz w numerze części Sync1.1 (tego "twojego") a także Sync), które w oczywisty sposób dają się aktualizować. Więc najpierw trzeba się upewnić o czym jest pisane... Bo jak w anegdocie: dyskusja o "wielkich owocach" może prowadzić donikąd jak jeden ma na myśli dynię a drugi jagodę leśną...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez namase ; 12-01-2020 o 18:22 |
||
|
|
|
|
|
#16 |
|
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: jeszcze focus mk2 GHIA ale już jest fusion 2016 se 2.0 EcoBoost
Silnik: 2.0 tdci , 2.0 EcoBoost
Rocznik: 2006 , 2016
|
W focusie robi się to ElmConfig-iem a we fiescie chyba da radę zrobić to ForScan-em , bo przecież nie masz przestawionego języka na pl skoro po inszemu gada ani zapewne moduł nie dopisany do konfiguracji
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: jeszcze focus mk2 GHIA ale już jest fusion 2016 se 2.0 EcoBoost
Silnik: 2.0 tdci , 2.0 EcoBoost
Rocznik: 2006 , 2016
|
Ja mam moduł CS7T-14D212-AX i miałem już polski na pokładzie czyli ktoś już mi to przestawiał ale mam focusa i kabel więc dla mnie to nie problem . Ale i ty możesz kablem podejrzeć co i jak. Odnośnie odtwarzania audio to skoro łączy się telefon to i strumień audio też powinien pójść . Nie słucham u siebie audio przez bluetooth bo mam usb ,więc piszę tylko że powinno pójść
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
Ok, wielkie dzięki.
Sprawię sobie kabel i będę próbować to zmienić. Niestety przy łączeniu tel pyta o udostępnienie książki adresowej i zezwolenie na rozmowy głosowe. Opcja odtwarzania mediów jest zablokowana, podobnie jak na starym module. Gdyby ktoś miał jakąś wskazówkę dot. tego audio, to będę wdzięczny. Ostatnio edytowane przez namase ; 13-01-2020 o 13:15 |
|
|
|