![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Można było alternatywnie od razu zrobić zdjęcie "tego czegoś małego plastikowego z kieszeni" (dodać który to guzik wymaga naciśnięcia...) i uniknąć "takiego pewnego ośmieszania się"...
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 04-02-2025 o 15:39 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Paweł
Model: S-max
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2017
|
Proszę o pomoc.
Wymieniłem baterię w pilocie i auto nie uruchamia się zbliżeniowo. Otwiera i zamyka drzwi tylko z guzika. Auto odpaliłem po włożeniu pilota do schowka, ale przy uruchamianiu dalej muszę go tam przykładać. Co robić. Jak go ponownie zaprogramować. prawdopodobnie jest to kluczyk główny. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Okazuje sie to ten poziom "wyzwania" dla forumowiczów i na FB, że takie pytania jak wyżej co najmniej raz w tygodniu sie pojawiają... Zawsze "pomaga" to co w pierwszym zdaniu.
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marcin
Model: Focus MK4.5
Silnik: 1.0 mHEV 155KM
Rocznik: 2023
|
Część użytkowników nawet nie rozróżnia, że jest różnica, którą stroną CR2032 włożysz.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Tomasz
Model: S-MAX ST / Focus Active, wnętrze Vignale
Silnik: 2.0 TwinTurbo/1.5 EB
Rocznik: 2020/2020
|
Cytat:
Co z drugim kluczykiem? Też trzeba "wyciskać"? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
S-MAX: AmbientLEDx25 /CANbox /Heated 2nd row /2nd USB HUB /DSP B&O / FullDigital FOCUS: AmbientLEDx15 /TSR /DAS /AHB /BLIS /CTA /iACC /PCA /NAVI /Alarm /FrontCAM /CANbox /Towbar /WACM /2nd USB HUB /Electric seats x2 /right door lock switch /storage seat x2
Ostatnio edytowane przez tombalt ; 17-07-2025 o 06:21 |
|
|
|
|