![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-06-2023
Model: Escape
Silnik: 2.0
Rocznik: 2020
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Świetna robota, dzięki.
Niby bez tych kilku obrazków da się żyć, ale jednak upgrade cieszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
ford::average
![]() Imię: Sławek
Model: Grand C max
Silnik: 1,5 TDCI 120 KM
Rocznik: 2017
|
Cytat:
Przepraszam że tak długo , wrzucam fotę błędu. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Obecnie obowiązuje nowa wersja, oznaczona "2.9" - do pobrania z [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Trzeba zainstalować sobie tę nową wersję i dopiero później ponowić instalację paczki z logo. @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - warto to wyraźnie napisać w pierwszym poście, że taki jest warunek poprawnej instalacji. "Starzy" użytkownicy "modów" mogą mieć zainstalowaną pierwotną wersję mod toolsów. Na tej pierwotnej wersji instalacja "pada" tym błędem.
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() Imię: Sławek
Model: Grand C max
Silnik: 1,5 TDCI 120 KM
Rocznik: 2017
|
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego) Super ,dziekuje Tedi Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Speedo ; 29-05-2025 o 18:25 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
FCP member
|
Trochę ważniejsza uwaga do Kolegi
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
..
Moim zdaniem trzeba było TROCHĘ WYRAŹNIEJ OSTRZEC "społeczeństwo" aby nie przeżyło "szoku artystycznego"! Ja przeżyłem! Rozumiem, że to nie Kolegi "wina" tylko jak zwykle FoMoCo STARY DOBRY POMYSŁ (na graficzny wygląd logo stacji...) ZMIENIŁO NA NOWY DO DU.Y... Tak czy inaczej - WYGLĄDA TO OKROPNIE! Ja tam tego wgrywał nie będę... Po lewej - stary, dobry sposób... Po prawej - nowy... BTW - te "kreskowanie" to efekt foli polaryzacyjnej. Nie chciało mi się kombinować... Generalnie widać, że te "kwadratowe" loga są do du.y jak napisałem wcześniej...
|
|
|
|
#16 |
|
ford::expert
![]() Imię: Łukasz
Model: KUGA
Silnik: 1.5 eb
|
To jest oficjalne nowe logo stacji RMF, nowego logo Kampusa też jest bez sensu. Z miesiąc temu robiłem aktualizacje swojego pakietu pod auta USA i takie są oficjalne loga....
|
|
|
#17 | |
|
FCP member
|
Cytat:
Nie śledzę takich zmian, więc zerknąłem na stronkę RMF dopiero po Twoim wpisie... Okropne! Kto zatrudnia takich grafików???!!! Zwracam honor Koledze @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
|
#18 |
|
ford::expert
![]() Imię: Tomek
Model: focus mk3/mondeo mk5
Silnik: 1.6 EB/2.0 DW10F
Rocznik: 2011/2018
|
To ogólna tendencja. Loga marek samochodowych też upraszczają i "upłaszczają".
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
![]() Imię: Kacper
Model: Fiesta
Silnik: 1.0 Ecoboost
|
Cytat:
Ale tak - nowe logo RMF to chyba taki tez ukłon dla producentów samochodów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jestem w trakcie prac nad poprawionym iso, gdzie usuwam niektóre białe tła ze stacji radiowych (typu Eska Rock). |
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
FCP member
|
Cytat:
Uwagi wnoszę jedynie do "wersji publicznie udostępnionej" - tak by "koleżeństwo korzystające" miało jakieś tam info uzupełniające... BTW - na pewno nie będę robił swojej "poprawionej" bazy logo radiowych, bo za dużo mam "otwartych tematów na biurku"... Te braki i niedoróbki w logo są jak dla mnie zupełnie drugo- czy nawet czwartorzędne co do znaczenia.
|
|
|