![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo TitaniumX Panther Black
Silnik: 2,5T 258KM 396Nm
Rocznik: 2007
|
Cytat:
Jak Ci słabo świecą, to trzeba by pomyśleć o regeneracji odbłyśników, ew wymiana na inne. Kolega Nokitel z forum zajmuje się wyminą soczewek.
|
|
|
|
#22 | ||
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 29-08-2012
Model: Volvo V90 T8
Silnik: 2.0 T8 390KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
Cytat:
I wymiana jest bardzo łatwa, jest sporo tutoriali w sieci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
||
|
|
|
|
|
#23 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 07-08-2011
Model: Mondeo Mk4 GoldX/Nissan Micra K11
Silnik: 2,3l Duratec HE 161KM Automat AWF21/1.4 16V 82KM Automat CVT
Rocznik: 2008/2001
|
Cytat:
Oczywiście, że nie jest to jakaś tragedia finansowa. Tak naprawdę mnie wpienia co innego - te ksenony nie są dużo lepsze od zwykłych H7. Kiedyś jeździłem Volvo V40 i tam to były ksenony, a nie te świeczki jak w Mondeo...
|
|
|
|
#24 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Krzysiek
Model: Mondeo MkIV
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2013
|
Witam, dołączam się do tematu. Ktoś ukradł z mojego Mondeo klapkę końcówki spryskiwacza reflektora. wyłamując też mocowanie na końcówce spryskiwacza. Udało mi się kupić klapkę i samą nową końcówkę, ale teraz nie wiem jak zamocowana jest stara. Nie chcę połamać "sztycy" na której się wysuwa. Ktoś wymieniał?
Wbrew temu co jest napisane wcześniej, znalazłem na Aliexpress samą końcówkę, link: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez Krzysiek07 ; 18-05-2025 o 16:25 |
|
|
|
|
|
#25 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 16-09-2025
Model: Mondeo MK4
Silnik: 1.8 125
Rocznik: 2008
|
Oto zdjęcia tego czegoś i czy podnosząc to coś do góry czy nie zwalnia się gdzieś blokadyna czymś co automatycznie będzie skutkowało stukaniem. Z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam .
Bump: Bump: Ostatnio edytowane przez lewari1 ; 16-09-2025 o 19:11 Powód: Dodanie zdjęcia |
|
|
|